A keresztapám miért simogat, éringet folyton, ha együtt vagyunk?
Új dolog. Azóta csinalja, mióta a nője november végén elhagyta. Menjek bele, vagy szólítsam meg, hogy fejezze be?
Sokkban vagyok.
23 Férfi
Ok, mi várható?
Nem vagyok jós.
"Sokkban vagyok."
Akkor ez neked nem jó, nem kell. Állítsd le. Jó vagy, és kedves vagy Keresztfater, de kérlek, ne simogass, mert zavar. (Hogyhogy zavar? - Csak azt szeretem, ha egy kedves nő simogat. Ennyi.)
Jezusom.
Tok mindegy hany eves vagy, az is hogy ferfi vagy e vagy no. Rohadtul nem okes, hogy tapizik! Verd orrba, ha nem szall le rolad.
16:18
Szerinted miért? Normális férfi a másik férfit simogatja csak úgy? A nagyon jó barátaimat néha megölelem vagy a vállukra teszem a kezemet, hogy jelezzem nekik, hogy fontosak számomra, nem simogatom, fogdozom őket.
23 éves férfi a kérdező de nem képes szólni, hogy állítsa le magát.
Legközelebb mi lesz, a gatyájában fog turkálni?
Szerinted normális férfi a nőt simogatja csak úgy? Érdekes, ha egy férfi simogat egy nőt csak úgy kérés nélkül, senki sem írja oda, hogy "Kérdezd meg, hogy hetero vagy mit fogdos?" A homoszexualitás a legkisebb baj ebben az egészben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!