Az normális, hogy apával nem szeretnék beszélni?
Figyelt kérdés
Sajnos, tönkre ment a kapcsolatunk!okt. 4. 13:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem írtad, hogy miért ment tönkre a kapcsolatotok, mi történt, de sajnos biztos van az a helyzet,amikor így érez az ember ahogy te is.
2/16 anonim válasza:
Ha úgy érzed, jogos benned az ellenérzés, mert bántalmazott, elhagyott vagy elhanyagolt vagy más módon nem volt "elég jó" apa, akkor bizonyára normális.
3/16 anonim válasza:
Velem sem beszélnek a gyerekeim, meg is érdemlem.
4/16 anonim válasza:
16.16-os, húúúúú, ezen a portálon ilyen szintű önkritikát még nem tapasztaltam.
Leírnád, ez hogy alakult ki, Te ezt a helyzetet hogyan kezeled, hogyan viseled?
5/16 anonim válasza:
3-as, engem is érdekel mi történt. (Én az egyik gyerekemmel nem beszélek, de okkal.)
6/16 anonim válasza:
Nagyon kevés az infó, így hogy adhatnánk értelmes választ?
7/16 A kérdező kommentje:
6-os válasza veszekedő!!
Annyi infó van, hogy lehessen válaszolni és szavazni.
okt. 5. 00:10
8/16 anonim válasza:
Ha pl. mindig is szar volt a viszony közöttetek, mert más a temperamentumutok, amit ő nem fogadott el és emiatt feszt megalázott, akkor normális.
9/16 anonim válasza:
Van, hogy igen, van hogy nem. Ha nincs infó, nem lehet válaszolni.
10/16 SZTANN válasza:
NEM. Ez nem normális, valamelyikőrök nagyon elrontott valamit - és ez nem maradhat így. Rendbe kell tenni, ebben pl. segítsen Anyád vagy testvéred vagy más bizalmas családtag. Ha nem sikerül helyreállítani a kapcsolatotokat, akkor ennek még súlyosabb következményei lesznek...
(Ámbár nem mindegy, hány éves vagy. Ha nagykorú vagy, neked kell elmenni otthonról mielőbb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!