Apám alkoholista Nem bírom ezt tovább, mi legyen?
Figyelt kérdés
Apámnak az anyja is alkoholista volt, apám is az.
Itt élek vele és jelenleg nem tudok elköltözni. Undorodom tőle mert szörnyű amikor beiszik. Nem bírom elviselni. Szeretem mert az apám de ezt nem bírom tovább elviselni. Amióta iszik azóta nekem is egyre több a problémám. Ideges vagyok, gyomoridegem van, megy a hasam, pánikolok, szorongok és ez egyre rosszabb. Gyanítom hogy ezek a tünetek valószìnűleg lelkileg vannak emiatt a probléma miatt. Nem tudom mi tévő legyek?!
szept. 29. 19:33
11/13 anonim válasza:
Dolgozol valahol, vagy tanulsz még? Esetleg nem tudnál nagyszülőkhöz költözni egy időre, amíg összeszeded magad?
13/13 anonim válasza:
Azt is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy. Mert a családsegítőnek is lehet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!