Minden nő olyan kétszínű, mint anyám?
Rossz a házasságuk faterommal, általában rettenetesen bunkón beszél vele, viszont amikor valaki mással velem vagy húgommal veszik össze, akkor valahogy tud kedvesen meg normálisan beszélni vele. Nehogy az legyen, hogy egyszerre haragban van mindenkivel.
Ezt ritka gusztustalannak tartom, hogy ha nincs más, akkor az is megteszi neki, akit utál.
"Minden nő olyan kétszínű, mint anyám?"
Te tényleg nem láttál még másik nőt egész életedben, csak az anyádat? Se óvónő, se tanárnő, se a boltos néni, se egy szomszéd néni, senki se volt a közeledben sose, akin megfigyelhettél volna ilyesmiket?
Olyan közeli viszonyban nem, de azért valamennyire ismered mindet, és simán kiderült volna már, ha mind olyan lenne.
Nem, nem minden nő olyan.
És a férfiak sem egyformák.
Meg a szőkék se.
A kövérek se.
Minden ember más és más.
Az én anyám is ilyen.
Mindig más következik a sorban, akit ócsárol/éppen megjátssza neki a normálisat.
Hétközben a férje szokott a sza.házi lenni meg az a pár érdekismerőse, hétvégén szigorúan én vagyok a soros, esetleg a rokonok.
Persze ha olyan kedve van, ez változhat.
Én mindig azt hittem, hogy a nők ártatlanok, a férfiak csapodárok. (nő vagyok én is)
Amíg meg nem ismerkedtem egy szerelővel, aki járt otthonokba szerelni csövektől kezdve parkett, csempe, mindenhez értett.
Mellette hallottam én a saját fülemmel, mert hívásban voltunk és sokszor erről nem tudtak, ahogy a 60 éves férjes néni panaszkodik a férjéről, meg hogy nem szerelemből ment hozzá, és hogy nyitott bármire, legtöbb nő, akik 95% uk házas volt, ez volt a standard szövegük: “ jaj, hát az én férjem semmihez nem ért, semmire nem teszi rá a kezét, de te milyen ügyes vagy “ stb
Hátuk mögött alázták a férjeiket, aki kereste a pénzt amíg ők csevegtek. Legtöbbjük nyíltan felajánlkozott és ha az exem szexelt velük, utána nem lehetett őket levakarni, egyet csengettek, kétségbeesetten, újabb és újabb munkálatokat ajánlva. Meg kérdezték beszélhetünk négyszemközt…
Megvan ezek után a véleményem….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!