Hogyan lehet egy olyan munkahelyen rendesen dolgozni, ahol szinte minden ember kétszínű?
Lassan egy 1 éve dolgozok az Audi-ban, de 3 hónapja át raktak egy olyan helyre, ahol az emberek nagy része, nagyon kétszínű. Munka közeben is megy a kibeszélés másokról, és a folyamatos beszólások.
Nem az Audi lenne, életem fő munkahelye, de még szeretnék el lenni egy kis időt. A főnökség nem foglalkozik a témával, legyen meg a darabszám a többi nem számít. Ahogy észre vettem, itt sok embernek ez a hobbija, hogy másokat baszogatnak. Mentálisan is kezd már fárasztó lenni.
Welcome to Hungary.
Tipikus csőcselék színvonal.
A szomorú az, hogy a szellemi munkakörökben is ez megy.
Igen próbáltam a zene hallgatást, de azt is csak bizonyos helyeken engedik meg. Ahol nem engedik, ott meg hibába mondom a kollégáknak, hogy nem érdekel az témakör, utána csak idő kérdése és engem cseszgetnek, valami apróság miatt. Én csak szeretném le dolgozni a napi 8 órát, és nem érdekel hogy ki kivel mit, mikor és hogyan.
Tényleg ez megy mindenhol? Ennyire unatkoznak az emberek?
Igen, sajnos mindenhol ez van. Ez nem unatkozás, hanem tipikus emberi természet.
Annó nekem is ez volt a legnagyobb bajom az előző munkahelyemen. Mivel én utáltam a pletykákat, ki is közösítettek, de nem is kerestem a társaságot, mivel én dolgozni jártam be, nem pedig pletykálkodni.
Majd egy szép napon megszűnt a munkahely. Nagyon örültem neki, mert azt a légkört már irtó nehezen lehetett elviselni.
Most egy irodában dolgozom, kevés az ember, és itt nincs az az undorító pletyka. Igaz, csak 4 órában dolgozom, mivel autista vagyok. De itt legalább megbecsülik a munkámat.
Délután pedig kedvemre a hobbimnak hódolhatok (angolról magyarra fordítok, valamint tanulok héberül).
Állitólag akik az Audiban dolgoznak, azok mind egy trágyadombról érkezők gyüjteménye.
Tisztelet a kivételnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!