Kétszintes házban élünk, férjem 20 éves fia fent. Van e dolgom azzal, ha a fiatalember a felső szintre felvisz két nem szobatiszta kutyát és tele minden kutyapiszokkal?
Én kijelentettem, hogy onnantól kezdve a felső szintet nem takarítom, mióta a kutyák fent vannak, hónapok óta. A férjem azt mondja jobb a békesség, majd ő néha összetakarít a kutyák után, a gyerekkel nem akar konfliktust, mert ha bármit kifogásolnak vele kapcsolatban nagyon indulatba jön.
A férjemet sajnálom, mert két tűz között van, de ha valamiért fel kell mennem a felső szintre (viszem fel a tiszta ruhákat), akkor nem bírom ki, hogy ne tegyem szóvá, hiszen én imádom a rendet, tisztaságot.
Ha a férjed ilyen hülye, akkor takarítson csak.
Te ne takaríts fent és ne is menj fel.
A gyerek meg nem normális, ha ennyire igénytelen. Gondolom, azért lett ilyen, mert a férjed eddig sem szólt neki semmiért sem.
Mosni és főzni se kell rá
Honnan szalajsztottak ennyi szolgalelkű nőt, mint amennyi itt a gyk-n van?
2, én meg azt sem értem, hogy honnan van ennyi életképtelen huszonéves a földön...
Én már 20 évesen külön éltem, mostam, főztem stb.
De a velem egykorú barátaim, ismerőseim is
A férjednek rég meg kellett volna növelnie a fiát. 20évesen az ő dolga lenne, hogy takarítson a kutyája után, úgy tűnik, hogy nincs felelőségtudata. Nem nektek kell utána takarítani, hanem neki kéne.
2-es nem szolgalelkűség, ha valaki mos és takarít, sőt a főzés sem. Az ember nem lesz szolgalelkű mert nem lusta vagy önző
nem értek egyet azzal, hogy ő takarít, de aki hülye, azon nem feltétlenül kell segíteni.
Viszont miattad van két tűz özött, mert te piszkálod. hagyd békén, megoldja a maga hülye módján, tehát nincs gond-
Tanulságul leírnám mi történt azóta.
Mindig érezte a férjem, hogy a fiával nagyon óvatosan szabad bánnia, mert hamar felhúzta magát és indulatossá vált. A kutyái rengeteget jelentették a fiúnak.
Sajnos időközben öngyilkos lett és elhunyt.
Még a rendkívüli szeretetteljes empátia, tolerancia ellenére is ahogy a férjem ráérezve a veszélyre bánt a fiával.
Bárcsak még a mai napig a kutyáival szimbiózisban élne a felső szinten, inkább takarítanánk a kutyák után, csak élne a fiú(nk)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!