Gáz hogy én 16 vagyok anyám meg 57? Néha olyan rossz látni hogy az ő korabeli nőknek már unokái vannak meg az ő volt osztálytársainak már jön a második unoka stb. Vagy amikor mondják nekem tanárok stb hogy jaj már nem is olyan fiatal az anyád
A tanáraid rohadt gusztustalanok. Eleve nem illik megkérdezni valaki korát a tudta nélkül (hacsak nem égetően fontos tudni, de ezt nem tudom elképzelni egy iskolában), de ha mégis meg kell, pláne nem teszünk semmiféle megjegyzést. Nem csodálom, hogy a mai gyerekek is ilyenek, ha a tanártól is azt látják, hogy ami eltér az átlagtól, azt rögtön kéretlenül meg kell szólni. Engem is 38 évesen szült, de soha nem érdekelte egyik tanáromat, de még az osztálytársaim többségét sem. Nyilván ez egyénfüggő, de nem volt vaskalapos meg maradi, sőt csomó dologban sokkal vagányabb és bevállalósabb még most 60 felett is, mint én huszonévesen. Ami tipikus kamaszproblémák meg felmerültek, azok ugyanúgy megvoltak azoknál a barátaimnál is, akiknek fiatal szülei voltak.
Ez a tanári hozzáállás az, ami gáz, hiszen nekik kéne példát mutatniuk, nem a szerető anyukád kora. Egyébként igaza van a korábbi kommentelőnek, 10 év múlva már tényleg nem lesz kiugró sem az ilyesmi.
"A tanárok azért mert megkérdezik hogy hány éves anyád meg mit dolgozik stb érdeklődnek vagy valamilyen személyes adatot felkell jegyezni stb azért"
Hm, és akkor én vagyok a hülye 😆
Milyen bátor tett egyébként alpári stílusban névtelenül, az internet személytelensége mögé bújva leszólni egy másik embert, aki jó szándékkal hozzászólt a problémádhoz... Élőben is így tennél?
😂😂😂😂 És mi van akkor, ha írtál? Szerinted veszem a fáradtságot, hogy egy taknyos mitugrálsz üzenetét olvasgassam?
Inkább foglalkozz a tanulással, mert eléggé le vagy maradva a korosztályodtól. Te kis 🤡
#27 Szót nem érdemel, megvolt a napi sikerélménye, hogy névtelenül beszólt egy tanárnak. Privátban is próbálkozott, hogy milyen tanár lehetek én, hogy gyakorizok, biztos "Miskolcba" vagy "valami faluba" tanítok. 🤣🤣
Kérdezőnek búcsúzóul annyit, hogy sajnos édesanyád igyekezete, hogy szépre-jóra tanítson, meddő talajra hullt. Már ha érted ezt a kifejezést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!