Gáz hogy én 16 vagyok anyám meg 57? Néha olyan rossz látni hogy az ő korabeli nőknek már unokái vannak meg az ő volt osztálytársainak már jön a második unoka stb. Vagy amikor mondják nekem tanárok stb hogy jaj már nem is olyan fiatal az anyád
Semmiképp sem “gáz”.
41 évesen szült téged, ez van, ez történt, ez nem nem változtatható meg. Ez egy adottság, a ti történetetek.
A tanárok meg csak ne kommentelgessék anyukád életkorát.
Hű ez bizarr… van pofájuk ilyent szóvá tenni? Mi lesz a következő? Miért kék/barna/zöld a szemed? Miért barna a hajad? Miért kék az ég?
Mintha lenne egy k.va naptár és mindenkinek ahhoz kellene tartania magát. 18 évesen érettségi, 21 évesen diploma, 23 évesen első otthon és házasság, 25 évesen az első gyerekek… 50 évesen az első unokák. Mikor illik meghalni? Csakhogy tudjam és beírhassam a naptárba azt is.
Eltervezheted az életedet, és remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de… a fenébe is, ennek nagyon kicsi az esélye. Lehet, hogy az osztálytársaid furcsának tartják ezt a nagy korkülönbséget és szóvá teszik, de egy tanárnak azért több esze kéne, hogy legyen.
És biztosan vannak különbségek, amiben más idősebb anyuka mellett felnőni. Ezt nem tudom.
De pusztán csak ez alapján nem kéne megítélni, főleg ha jó szülőd, szeret téged és jól törődik veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!