,,Mert megfigyeltem, hogy akkor jobban rögződik benned a mondandóm, ha kiabálok, szép szóval nem." Mennyire értetek egyet ezzel a mondattal?
Figyelt kérdés
szept. 28. 15:04
1/6 anonim válasza:
Ezt a kategóriát át kellene nevezni vekengő kölykök panaszládájának.
2/6 anonim válasza:
Anyádnak valószínűleg igaza van, a kérdés alapján elég nehéz lehet a felfogásod.
3/6 anonim válasza:
A kamaszok füle megváltozik. Szelektív nagyothallók lesznek.
4/6 anonim válasza:
Hát, egyetértek. Sok gyereknek ez kell, hogy megértsék amit mondtak nekik. Persze attól függ, ha folyamatosan ordibál(úgy értem félóránként) az nem normális. Akkor tényleg baj van, vagy veled, vagy vele. De megértem, ha néha a szülő nem tud mást csinálni.
5/6 anonim válasza:
Egyszer-egyszer oké, belefér.
Semmi baj, felnőttként is néha hangosabban kell szólnunk a vőlegényemmel, mert mert halljuk, nem válaszolunk.
A baj akkor van, amikor ez mindennapos. Nos, nálunk nemhogy minden napos, de állandósult helyzet volt. Mindig és bármiért azonnal kiabálás, sőt ordítás ment. EZ már nem normális.
Pedig nem voltam szelektív halló, csak anyám rhadtul türelmetlen - mindenkivel.
Ha nem pattantál neki egy másodpercen belül (nem érdekelte, hogy tanulok épp vagy apám fát vág) akkor már csapdosva, kiabálva jött be.
Mindegy, elmúlt, amióta elköltöztem, nem beszélek vele. Köszönje magának - de apámtól tudom, semmit nem változott, ugyanolyan zsarnok, mint volt.
6/6 anonim válasza:
Semennyire. A kiabálás nem normális kommunikációs forma. Nálam apám annyit ért el vele, hogy gyűlölöm és félek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!