Milyen éjjellátót ajánlotok épkézláb árban az éjjeli csillagos ég megfigyelésére ami szép képet ad?
Figyelt kérdés
Sajnos ahogy néztem a 3 generációs cuccok a szépek de megfizethetetlenül drágák. Tiszta képet szeretnék és rögzíteni is. Olyan tisztákat mint a youtube-on vannak az ufós videók éjjellátóval és kamerával. Ott az éjjellátó mögé teszik a cam-ot. Csak ugye psv 14 gyel meg hasonló gen3-mas cuccal ami itthon elérhetetlen ahogy néztem.2013. júl. 4. 15:40
1/2 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz ehhez, akk makszutov.hu vagy btc.
2/2 A kérdező kommentje:
Eddig stimm az oldalt én is simerem mármint az m betűset. Nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy az érdekelne, melyik ad értelmes képet ha felnézek az égre. Én egy pulsar recon 750-et néztem ki és azt mondták pixeles lesz a képe ha az égre nézek. Azért írtam a kérdésben a gen3-mat mert az ugye elég tiszta, de gen1 ben vajon melyik adhatja a legjobb minőséget elfogadható árban.
2013. júl. 5. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!