Szülő aki betegesen irigy a felnőtt gyerekére?
11: Rohadjon meg az büdös qrva (lányom aki30 feletti ), tele van pénzzel meg autóval jár míg én egész életemben a metrón ültem.
Ezt a telefonba mesélte harmadik személynek. Ez nem irigység, de már az is durva ha valaki a saját lányát büdös qrvának mondja el a háta mögött.
Csajszi, ha anyád lekurváz annak nagyon nagy oka kell legyen. Lehet, hogy kiérdemelted. Szerintem se irigy egy normális szülő se a gyerekére, sőt. Örül neki, hogy ő ezt el tudta érérni.
Ha anyád mégis ok nélkül irigykedik, nem az van, hogy telibeszarod, kihasználtad, hogy elérd a vágyaidat, akkor lehet tényleg probléma van. De én ilyen emberrel életemben nem találkoztam, aki a saját gyerekére irigy legyen. Pedig sokat láttam.
Azért mert te nem találkoztál, engedd meg, hogy informáljalak, hogy létezik ilyen, 14 es!
Ennyire korlátolt nem lehetsz, hogy ami veled nem történt meg és az utcádban, olyan nincs!
Rengeteg apa pl krvázza a lányát és anya is, pedig a lányuk szűz! Onnan tudom, hogy épp velem esett meg
Idegesek voltak és így szóltak hozzám , 16 évesen olyan voltam mint egy angyal, könyvtárba jártam csak és magoltam!
De ilyeneknek mint te nem is érdemes magyarázkodni, kár a tintáért. Nem is kell meghallani a primitívséget!
Anyu bazdmeg te vagy az?
Már itt is engem ócsárolsz?
Itt irogatsz, nyílvánosan , a kamrában meg csomóban áll az egérszar?
14-es, az én anyám is ez a kategória, de nagynéném is, sőt, az unokahúgomra a saját apja féltékeny és úgy beszél vele, hogy...
Hogy te nem találkoztál ilyennel, rengeteg - főleg nő - féltékeny a lányára, mert fiatalabb, szebb.
Megoldás: elköltözni, amilyen gyorsan lehet, és minimalizálni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!