Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves vagyok engedélyt kell...

18 éves vagyok engedélyt kell még kérnem a szüleimtől, hogy a barátomnál aludhassak?

Figyelt kérdés
szept. 15. 19:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%
Meg valami! Azota mar feltalaltak a mobilt, hala az egnek, mar mindenkinek van, siman lehet telefonalni, sms-t kuldeni, stb., szoval jelezni, ha megsem mesz haza, vagy kesobb erkezel. Problem solved. ;-)
szept. 15. 20:31
 12/44 anonim ***** válasza:
96%

Nem engedélyt kell kérni, hanem csak szólni kell, hogy tudják hol vagy.

A szüleid is felnőtt emberek, mégis elmondják egymásnak hova mennek és mikor. Nem engedélyt kérnek, csak elmondják.

Még a koliban a szobatársnak is illik szólni, hogy figyu ma nem alszok itt, már csak azért is, hogy esetleg ő is hívhasson magához valakit, ha már "üres" a szoba.

szept. 15. 20:48
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért tisztázzuk. Most engedélyt kell kérned, vagy szólnod.

Teljesen normális és alap, hogy az egy háztartásban élők közlik egymással, ha nem otthon alszanak, hogy ne aggódjon feleslegesen a többi.

Nem hotelben laksz.

szept. 15. 21:53
 14/44 anonim ***** válasza:
57%

Ez most nagyon más példa de nekem van egy 16 éves fiam, és egy 19 éves fiam, az egyik nagykorú, másik nem, de, és most jön a de, mindkettőnek itthon kell lenni legalább éjfélig, és nem, nem azért, mert én korlátozni akarom őket, hanem egyszerűen aludni szeretnék a saját lakásomban éjjel. Kulcsnak a hangjára, pakolásra, éjjeli evésre, mosdásra akaratlanul is felébredek. Tudom nagyon más ez, mint a kérdésben szereplő példa, csak rávilágítottam picit arra, hogy attól, hogy nagykorú lett nagyon nem övé az egész világ, és tekintettel kell lennie rám, azért mert idézőjelben felnőtt.

Ez leginkább azoknak a szólt, akik azt írták, hogy bármit megtehet, mert 18, nagy fenét, ha elköltözik, persze akkor igen.

szept. 15. 22:38
 15/44 anonim ***** válasza:
57%

14

Azért remélem, hétvégére ez nem vonatkozik.

szept. 15. 22:41
 16/44 anonim ***** válasza:
44%
#15 14-es vagyok, miben különb a hétvége a többi naptól?
szept. 15. 22:44
 17/44 anonim ***** válasza:
60%
Én ugyanúgy dolgozom, aludnom kell, hogy másnap ne legyek hulla a munkában, pláne, hogy olyan területen dolgozom, ahova kell szociális érzékenység.
szept. 15. 22:44
 18/44 anonim ***** válasza:
87%
Szólsz nekik, hogy ott alszol. Ennyi.
szept. 15. 22:53
 19/44 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell, ha velük élsz illik szólni hogy hova mész, de ha úgy gondolod hogy nem tartozik rájuk akkor csak menj el.
szept. 15. 23:01
 20/44 anonim ***** válasza:
24%
Aki sunyiban pontozgat le a 82, meg 75%-al, de nem mondja meg mi a baja a válaszokkal, az meg mehet a süllyesztőbe!👎👎
szept. 15. 23:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!