18 éves vagyok engedélyt kell még kérnem a szüleimtől, hogy a barátomnál aludhassak?
Mivel elmultal mar 18 eves, nagykoru vagy es felnott. Nem szolhatnak bele semmibe.
De!!!
Szamits ra, hogy ha ilyen kerdest sajnos fel kell tenned, addig nem lesz nyugtod toluk, amig otthon laksz. A mergezo, narcisz szulok szeretnek mindent leuralni. Ezeket nem eredekli, hany eves vagy: "amig az en kenyeremet eszed!!!..." es hasonlo szemetsegek. Sajnos.
Amíg otthon élsz és ők tartanak el, addig igen.
Lehet játszani itt a felnőttet meg egyedül képes vagyok élni és döntéseket hozni, akkor el is lehet költözni és úgy megélni abból a pénzből ami neked van.
En nem vagyok narci, de azzal egyetertek, hogy amig valaki eltartott, addig alkalmazkodnia kell az eltartojahoz...
Ezzel szemben narci nagymamam olyanokat mondott, hogy hiaba vagyunk mi nagykoruak, az csak annyit jelent, hogy buntethetoek vagyunk. XDD Igaz, o nem tart el minket, de szerinte mindenkinek azt kwllenw csinalnia a csaladban, amit o jonak lat... szerinte az egesz csaladunk hulye, mert nem az o szent utasitasait kovetjuk
Na ez a narci, nem az 6.!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!