Hogyan kezelhető, hogy az anyósom mindig rám szól a gyerekem jelenlétében, hogy ne csináljam ezt, vagy ne csináljam azt a gyerekkel?
22es, uhh szegény, elraboltak és fogva tartanak? És ugye azzal se mondok semmi újat hogy a gyerekkel járó anyagi felelősségen is két ember osztozik? Ők apa és anya. Nem apa és nagyszülő. Tehát ha téged is el kell tartani, nem teljesíted ezt a kötelességed.
23as, ha a kérdező dolgozna és nem kéne kitartani, talán el tudnának költözni..de míg egy embernek kell átlag fizuból 3 embert eltartani, albérletet fizetni, az képtelenség.
25, ennyi erővel lehet a férfi költözne, ha látná hogy a nő nem csak otthon ül hanem eljár dolgozni.
És honnan tudom hogy nem tudná megoldani? Akkor nem a mamahotelben élnének valószínűleg...
27es a kérdező is a férfi nyakán él hiszen plusz egy felnőtt embert kell eltartania a semmiért. És ha a kérdező dolgozni se volt képes elmenni simán kinézem azt is hogy igen anyuci főztje finomabb is. Hiszen ha a férfi dolgozik, övé a lakás is, akár saját, akár ő fizeti az elbérletet egyedül, így ő mondhatja meg kinek van nagyobb haszna otthon.
És mielőtt jönnél, nem férfi vagyok, hanem nő, de nekem a bőr lesülne a képemről, ha a férjemnek kellene kitartania engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!