Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezelhető, hogy az...

Hogyan kezelhető, hogy az anyósom mindig rám szól a gyerekem jelenlétében, hogy ne csináljam ezt, vagy ne csináljam azt a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Mintha kb. egy felelőtlen kis tesója lennék a saját gyerekemnek, aki nem tud különbséget tenni jó és rossz között? Szerintem ez a gyeremekben is bizonytalanságot okoz.
szept. 13. 21:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
10es, ha a nyakukon lakik és eltartják, akkor ott nem a mamának van kuss ugye te is tudod?
szept. 15. 14:59
 22/31 A kérdező kommentje:
#21 Egyrészt nem önszántamból vagyok itt, de nem célom kiteregetni a szennyest, de ugye azzal nem mondok semmi újat, hogy a szülői felelősségen két ember osztozik, ők pedig az apa és anya? A lokáció teljesen irreleváns.
szept. 15. 20:49
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdező, és nem csak a nő dolga megoldani, hogy ne anyuci és apuci nyakán éljen a nagyfiú. Bocsánat... A FÉRFI dolga megoldani egy családban, hogy ne az anyja nyakán éljenek. Persze egyes fiúcskának ez nehéz, mivel nem képesek anyuci szoknyája mögül kibújni.
szept. 15. 21:32
 24/31 anonim ***** válasza:

22es, uhh szegény, elraboltak és fogva tartanak? És ugye azzal se mondok semmi újat hogy a gyerekkel járó anyagi felelősségen is két ember osztozik? Ők apa és anya. Nem apa és nagyszülő. Tehát ha téged is el kell tartani, nem teljesíted ezt a kötelességed.

23as, ha a kérdező dolgozna és nem kéne kitartani, talán el tudnának költözni..de míg egy embernek kell átlag fizuból 3 embert eltartani, albérletet fizetni, az képtelenség.

szept. 16. 05:10
 25/31 anonim ***** válasza:
24es, honnan tudod, hogy a férfi nem tudná ezt egyedül megoldani? Szerintem nem hiába élnek külföldön. És azt honnan veszed, hogy nem is akar dolgozni? Lehet elmenne munkába is, ha látná hogy a férjével van amit.
szept. 16. 05:20
 26/31 anonim ***** válasza:

25, ennyi erővel lehet a férfi költözne, ha látná hogy a nő nem csak otthon ül hanem eljár dolgozni.

És honnan tudom hogy nem tudná megoldani? Akkor nem a mamahotelben élnének valószínűleg...

szept. 16. 05:47
 27/31 anonim ***** válasza:
#26, nem hiszem ez mamahotelnek nevezhető. Nem tudod az anyagi háttereket, lehet anyós él a nyakukon és az apuka még örül is neki, mert "vigyáz a gyerekre" meg főz is, mert ugyebár anyuci főztje a legfinomabb.
szept. 16. 05:51
 28/31 anonim ***** válasza:

27es a kérdező is a férfi nyakán él hiszen plusz egy felnőtt embert kell eltartania a semmiért. És ha a kérdező dolgozni se volt képes elmenni simán kinézem azt is hogy igen anyuci főztje finomabb is. Hiszen ha a férfi dolgozik, övé a lakás is, akár saját, akár ő fizeti az elbérletet egyedül, így ő mondhatja meg kinek van nagyobb haszna otthon.

És mielőtt jönnél, nem férfi vagyok, hanem nő, de nekem a bőr lesülne a képemről, ha a férjemnek kellene kitartania engem

szept. 16. 05:57
 29/31 anonim ***** válasza:
#28, és ha az anyós dolgozik? Nem látsz bele a helyzetbe. Nem is a te dolgod belelátni, és ezt a felét megítélni szerencsere
szept. 16. 07:25
 30/31 anonim ***** válasza:
29es akkor az még szánalmasabb ha a kérdezőn kívül mindenki képes dolgozni ő meg csak egy gyereket tudott összehozni
szept. 16. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!