Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezelhető, hogy az...

Hogyan kezelhető, hogy az anyósom mindig rám szól a gyerekem jelenlétében, hogy ne csináljam ezt, vagy ne csináljam azt a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Mintha kb. egy felelőtlen kis tesója lennék a saját gyerekemnek, aki nem tud különbséget tenni jó és rossz között? Szerintem ez a gyeremekben is bizonytalanságot okoz.
szept. 13. 21:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg neki, hogy ha tetszik ha nem, te vagy az anyja. Te neveled, és meg tudod oldani a helyzeteket. Próbáld meg neki szépen meghúzni a határokat, elmagyarázva hogy te se vagy már gyerek. Milyen példák vannak mondjuk, mikbe szól bele?
szept. 13. 21:33
 2/31 anonim ***** válasza:
94%
Valamilyen udvarias módon a tudomására kell hozni, hogy helytelen a viselkedése a gyerek irányában és meg kell szüntetni az ilyen helyzeteket.
szept. 13. 21:39
 3/31 A kérdező kommentje:
Óóó, millió példa van. Kb. mindenből azt hozza ki, hogy milyen szar anya vagyok. Ma pl. egy kis gumikalapáccsal ráütöttem a kislányom térde alá(nyilván icipicit), mert orvos akar lenni, (tök sokat szerepjátékozunk, meg vannak dokis könyveink stb.) ha nagy lesz és pl. erről is beszéltünk, hogy így vizsgálja a doktor bácsi a reflexet. (Neki is csinálták már, voltunk neurológusnál) Erre beszól, hogy ne csináljam, mert ártok vele.
szept. 13. 21:41
 4/31 anonim ***** válasza:
86%
"Anyuka, még egy ilyen beszólás, és bíróságon kérvényezheti a láthatást."
szept. 13. 21:47
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondd neki, hogy te se csinálnál olyan dolgot neki, ami ártana.(ez a reflex amúgy nem is árt senkinek, mi is ezzel szórakoztunk annó) És azt is, hogy te is ugyan úgy a legjobbat akarod a kislányodnak. Másképp nem lehet az ilyennel. Ha meg az a fajta aki nem érti meg, kevesebbet kell látogatni. Majd tanul belőle,ha nem bár nem találkozol vele sokat. Nem jó, ha 2 ember ellentétesen neveli a gyereket.
szept. 13. 21:50
 6/31 A kérdező kommentje:
Sajnos a probléma ennél nagyobb, mert együtt élünk. Mondjuk már nem sokáig, mert válunk, leginkább pont a totál különböző nevelési irányok miatt, apuka sajnos ugyanez. Félek is a hosszútávú hatásaitól. (Elidegenítés)
szept. 13. 21:55
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
"Anyuka, ne beszéljen butaságot."
szept. 13. 21:56
 8/31 anonim ***** válasza:
25%
Ha elváltok,lesz hová menni a gyerekkel? Mert ha igen,akkor én már most leléptem volna onnan. De addig is nyugodtan mondd meg neki,hogy ő meg ezt ne csinálja,mert ezzel csak ő árt a kislanynak.
szept. 13. 23:17
 9/31 A kérdező kommentje:
#8 Nem, sajnos külföldön élünk. Nincs senkim itt és nem dolgozom.
szept. 14. 00:48
 10/31 anonim ***** válasza:
96%
Megmondod a gyerek előtt,hogy a mamának kuss van, te vagy a gyerek anyja és hazaköltözöl Magyarországra. A férjed meg egy papucs.
szept. 14. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!