Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindig rosszabb egy nem...

Mindig rosszabb egy nem tervezett gyereknek felnőni mint egy tervezettnek?

Figyelt kérdés
Engem nem terveztek de szeretettel neveltek fel, jó gyerekkorom volt. Ez ritka?
szept. 13. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem csak azon múlik, hogyan viszonyulnak a szülők a gyerekükhöz, tervezték-e, vagy sem, hanem azon is, felelősen tudnak-e gondolkozni vele kapcsolatban, ha már a gyerek megfogant, vagy sem?

Egy érzelmileg, lelkileg stabil felnőtt ember akkor is szeretettel, törődéssel neveli fel a gyerekét, ha nem tervezett.

szept. 13. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki amúgy szeretne gyereket, akkor jöhet ő magától is, ugyanúgy szeretni fogják. Én 1 ilyen láttam a környezetemben, 20 évesen sikerült gyereket csinálni, de apuka fogta magát és elment dolgozni, anyuka meg egész nap a gyerekkel foglalkozott, nehéz volt de nem zavarónak élték meg, örültek neki, nem szartak rá.
szept. 13. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam ilyet a környezetemben.

Volt párom tesója éppen szakítani akart a barátnőjével, mikor kiderült,hogy a lány terhes.

Megszületett a kislányuk, akit mindenki imádott az elejétől fogva, a srác is felnőtt a feladathoz (23 év körüliek voltak akkor).

Azóta is együtt vannak, kistesó is született pár éve. Nem vagyunk ugyan napi kapcsolatban, de én boldognak látom őket. Az viszont tuti, hogy a gyerkőcöket mindketten imádják.

szept. 13. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Más a nem tervezett és a nem kívánt. Nem kívánt gyereknek nagyon rossz felnőni. Nem tervezettnek lehet abszolút jó. Becsúszott, de örömmel fogadják, szerelemgyerek. Ismerek ilyent, két tervezett gyerek után csúszott be, imádják.
szept. 13. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tervezett gyerek vagyok, nem is volt túl jó már akkor sem a szüleim kapcsolata, később kiskoromban el is váltak egymástól. Ennek ellenére jó gyerekkorom volt, anyukám egyedül is nagyon szépen felnevelt, máig azt mondja a legnagyobb szerencse, hogy én akkor becsúsztam. Apukámmal is jó a kapcsolatom a mai napig, nem hanyagolt el, csak mert elváltak anyukámmal.
szept. 17. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!