Mindig rosszabb egy nem tervezett gyereknek felnőni mint egy tervezettnek?
Figyelt kérdés
Engem nem terveztek de szeretettel neveltek fel, jó gyerekkorom volt. Ez ritka?szept. 13. 09:53
11/15 anonim válasza:
Nem csak azon múlik, hogyan viszonyulnak a szülők a gyerekükhöz, tervezték-e, vagy sem, hanem azon is, felelősen tudnak-e gondolkozni vele kapcsolatban, ha már a gyerek megfogant, vagy sem?
Egy érzelmileg, lelkileg stabil felnőtt ember akkor is szeretettel, törődéssel neveli fel a gyerekét, ha nem tervezett.
12/15 anonim válasza:
Ha valaki amúgy szeretne gyereket, akkor jöhet ő magától is, ugyanúgy szeretni fogják. Én 1 ilyen láttam a környezetemben, 20 évesen sikerült gyereket csinálni, de apuka fogta magát és elment dolgozni, anyuka meg egész nap a gyerekkel foglalkozott, nehéz volt de nem zavarónak élték meg, örültek neki, nem szartak rá.
13/15 anonim válasza:
Én is láttam ilyet a környezetemben.
Volt párom tesója éppen szakítani akart a barátnőjével, mikor kiderült,hogy a lány terhes.
Megszületett a kislányuk, akit mindenki imádott az elejétől fogva, a srác is felnőtt a feladathoz (23 év körüliek voltak akkor).
Azóta is együtt vannak, kistesó is született pár éve. Nem vagyunk ugyan napi kapcsolatban, de én boldognak látom őket. Az viszont tuti, hogy a gyerkőcöket mindketten imádják.
14/15 anonim válasza:
Más a nem tervezett és a nem kívánt. Nem kívánt gyereknek nagyon rossz felnőni. Nem tervezettnek lehet abszolút jó. Becsúszott, de örömmel fogadják, szerelemgyerek. Ismerek ilyent, két tervezett gyerek után csúszott be, imádják.
15/15 anonim válasza:
Én nem tervezett gyerek vagyok, nem is volt túl jó már akkor sem a szüleim kapcsolata, később kiskoromban el is váltak egymástól. Ennek ellenére jó gyerekkorom volt, anyukám egyedül is nagyon szépen felnevelt, máig azt mondja a legnagyobb szerencse, hogy én akkor becsúsztam. Apukámmal is jó a kapcsolatom a mai napig, nem hanyagolt el, csak mert elváltak anyukámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!