Mindig rosszabb egy nem tervezett gyereknek felnőni mint egy tervezettnek?
Nem, ez a jellemző, ahogyan te felnőttél.
Csak a gyakorin lovagolnak azon, hogy ki volt tervezett gyerek és ki nem.
Nem ritka. Talán még jobb is a nem tervezett gyerkőc nevelése, mint a tervezett. Saját magam és más környező ismeretségi körömből mondom ezt a véleményem.
Én magam sem voltam tervben, és szintén szeretetteljesen tisztelettel normális emberre felneveltek.
Nem, attól, hogy nem tervezték, még lehet, hogy nagyon örülnek neki, és szeretetben nevelik fel.
A nem tervezett és a nem várt két külön fogalom.
Szerintem nem.
Legalábbis a férjem példájából kiindulva.
Neki a húga lett a nem tervezett gyerek.
Viszont nagyon hamar becsúszott. Így a férjem 1 éves volt mikor a húga született.
Szépen el is lett hanyagolva. Van egy bátyja is. Így tipikusan a középső gyerek lett.
Sajnos minden jellemző is rá amit mondanak erről.
Terveztek - ritka toxic szar szülő volt mind a kettő, nekik csak azért kellettem, hogy elmondhassák, képesek gyereket csinálni. Wow... az nagy dolog, arra a macska is képes.
Normálisan felnevelni, szeretetben na, az már nem ment nekik.
én tervezett gyerek voltam. Vertek, rajtam spóroltak. Kb mindentől tiltottak, sehova nem mehettem. Nekem jogaim nem voltak, csak kötelezettségeim.
ezzel szemben öcsém (15 év van köztünk) nem tervezett gyerek. Arany élete van. Csettint egyet, minden szart megkap. Mindenhova el van engedve, ki van nyalva a segge. Neki nincsenek kötelezettségei csak jogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!