Anyám aktívan meglop, hazudik?
Sajnos hosszú évek problémája ez. Sumákban lopja az ételt és a cigit.
Szemembe röhög és hazudozik összevissza, mikor számon kérem.
Nem elsőször bukott le.
Anyagi problémái vannak bőséggel, de saját maga kovácsa volt az életének, hogy egész életét szakma nélkül élte le, tanulatlan kisegítői 8 osztállyal rendelkezik, (igen pont az a fajta, aki azt sem tudja hogy merre van Budapest, de még házon kívül 10 utcát sem ismer)
1 házassága volt, ott is pár éven belül szétmentek a stílusa és személyisége miatt.
Ezt vitte tovább az egész életében, sosem volt barátnője, férfi ismerőse.
Nem házasodott újra sem.
100 ezer alatti a nyugdíja, mert nagyon sosem ismerte mi a munka fogalma.
Több mint 10 éve támogatom, mert lakhatást biztosítok számára ingyen és bérmentve.
Cigi a szent nála, az 0/24.
Kezdem megunni, sajnos megutálni is, sőt már utálat,gyűlölet van bennem iránta.
Mit csináljak?
Ui: 70+ éves az anyám.
"Sumákban lopja az ételt és a cigit."
Anyadnak ételt kell lopnia, amikor együtt éltek? Az szép... Cigit azt hogy tud lopni toled? Nyilván te nem dohányzol.
Az ingatlanon van haszonélvezeti joga?
Egyrészt adtam eleget már neki, nem fogok házat venni egyrészt nincs miből és ha lenne is, akkor inkább a gyerekemnek vennék. Ez az egyik része.
Másik része, otthonba nem lehet adni, mivel ameddig van olyan családtagja ahol tud lakni, így jogszabályok értelmében sem lehet otthonba adni.
Fura is így beszélni anyámról, de... nem jó érzés erről nekem sem beszélni.
Igazából tanácstalan vagyok.
9# igen erősen rajtunk csattan...
10# Nagyjából elvannak, de mikor nincs itthon senki sem (se fiam, se én), akkor történik általában a kaja és a cigi eltűnése.
11# Csak én cigizek, egyszerűen kint van a dohányzóasztalon. Nincs haszonélvezeti joga senkinek, 1/1 tulajdonosa vagyok.
"Másik része, otthonba nem lehet adni, mivel ameddig van olyan családtagja ahol tud lakni, így jogszabályok értelmében sem lehet otthonba adni."
Ez mondjuk nettó baromsag
"így jogszabályok értelmében sem lehet otthonba adni"
Ki mondta neked ezt a fsagot?
Hát nem tűnik egészséges helyzetnek, ha lopnia kell az ételt! Ezek szerint nélkülöznie kéne, ha nem csórna el ezt azt
Ebben a családban semmi szeretet nincs, márpedig annak a hiánya a baj! Hogy szeretünk templomban csúszkálni ünnepekkor, de egymás irant kegyelmet nem tudunk mutatni!
Mi lenne, ha megkínálnád te, nem lenne jobb a hangulat?
Szóval katasztrófa hogy családok így élnek
Ha törlesztenie kell es nincs mit egyen, akkor mit mondjunk neked?
Lődd főbe
Ha nagy házban éltek és elmentek otthonról, az étel egy részét el kell zárni előle. Lehet, hogy két konyha is van. Akkor az egyiket kulcsra zárod. Ha nincs, akkor a hűtést nem igénylő élelmiszereket valahova be lehet tenni egy zárható helyiségbe.
Idősotthonba csak az mehet, aki maga is beleegyezik, berakni valakit csak úgy nem lehet. Kivéve, ha gondnokság alatt áll vagy súlyosan demens.
Zárd az ajtókat.
Nem jut be, nem lop meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!