Anyám aktívan meglop, hazudik?
Sajnos hosszú évek problémája ez. Sumákban lopja az ételt és a cigit.
Szemembe röhög és hazudozik összevissza, mikor számon kérem.
Nem elsőször bukott le.
Anyagi problémái vannak bőséggel, de saját maga kovácsa volt az életének, hogy egész életét szakma nélkül élte le, tanulatlan kisegítői 8 osztállyal rendelkezik, (igen pont az a fajta, aki azt sem tudja hogy merre van Budapest, de még házon kívül 10 utcát sem ismer)
1 házassága volt, ott is pár éven belül szétmentek a stílusa és személyisége miatt.
Ezt vitte tovább az egész életében, sosem volt barátnője, férfi ismerőse.
Nem házasodott újra sem.
100 ezer alatti a nyugdíja, mert nagyon sosem ismerte mi a munka fogalma.
Több mint 10 éve támogatom, mert lakhatást biztosítok számára ingyen és bérmentve.
Cigi a szent nála, az 0/24.
Kezdem megunni, sajnos megutálni is, sőt már utálat,gyűlölet van bennem iránta.
Mit csináljak?
Ui: 70+ éves az anyám.
Azt még hozzáteszem hogy egyértelműbb legyen, két generációs családi háznak a tulajdonosa vagyok, (a ház felét ő használja, másikat én és gyermekem).
Én 40+ éves vagyok, rettentően nehezen jövök ki vele.
Sajnos a gyerekem is utálja a jellemét, nem jönnek ki jól.
Amikor megjön a nyugdíja akkor normális, ebből is következhető az, hogy számára a pénz a minden. De pikkpakk 1 hét alatt elkölti, mivel tele van hitellel, amit még 20-30 éve vett fel.
Ezért sincs sosincs pénze, és ezért fanyarul rá hogy saját gyerekét meglopja, majd röhögve az arcomba hazudik.
Utolsó, mi vidékiek vagyunk, és nem tudom hol lehet venni 2 millió alatt házat Maximum putrit amit rengetegért fel kéne újjítani. Normális házat nem adnak annyiért, mert féltik a cigányoktól, mert tönkreteszik a falu szép részeit (tisztelet a kivételnek, csak sajnos ritkán akad kivétel
9
De, hogy tud meglopni? Kiteszed az asztalra a penzt?
Az etelt nem sajnalnam azert tole.
Zárd el a cuccaidat? Széf, szekrény vagy valami?
Cigit, pénzt így meg tudod oldani.
A kaja az neccesebb, lakat a hűtőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!