Egy gyereket mi vesz rá arra, hogy megszakítsa a szüleivel és a családjával a kapcsolatot?
28#
Te is csak a saját nyomorod vetíted ki másra nem?
Mert ha a tiéd pedo volt, biztos a másiké is aljas szülő 🙄
"Ne haragudj, de akkor meg pláne nem látsz bele, hogy mi történt ott. Kívülről nyilván teljesen mást mutatnak."
Teljesen egyetértek, kívülről ezt sosem lehet megítélni.
18-as vagyok amúgy, az én anyám is tök mást mutatott kívülre, kedves volt másokkal, otthon meg idegbeteg nemnormális. Még a családban is ő volt a szegény egyedülálló anya, micsoda hős, apa nélkül felneveli a gyerekeit, boruljunk a lába elé, amúgy meg ha mondtam, hogy viselkedik otthon, senki nem hitte el, senki nem segített.
Megjegyzem, a saját testvérem szerint is jó anya volt. Ama testvérem szerint, akinek sosem voltak barátai, párkapcsolata, szociális élete, mert anyám nem engedett ilyen "nagylányoskodást", most 30+ évesen is otthon él anyámmal kettesben és ott is fog meghalni vele, miköznen közösem utálnak és szidnak mindenko mást. Ha őt kérdeznéd, szintén azt mondaná, jó anyánk volt :D
Amíg suliba jártam nem volt igazán gond. Apám 20 éves koromban meghalt és én egy évvel később fejeztem be a sulit. Onnantól kezdve anyám állandóan sértegettet és szidott engem. Miért nem dolgozom stb. Amikor lett melóm, akkor az volt a baj, hogy több műszakot vállalok és sokat túlórázom, meg bevállalom a szombatokat és vasárnap, amikor pihenni szeretnék, akkor nem segítek be neki a házimunkába (szerinte lusta vagyok?). Amikor meg 30 lettem, akkor egyik napról másikra takarodjak a lakásból és azóta amikor meglátogatott akkor is szidást kaptam a saját otthonomban. A lakásomban sem volt nyugtom, amíg be tudott jönni.
Ezek vettek rá arra, hogy ne tartsam a családommal a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!