Egy fiú gyermek mennyire szokta megbeszélni a magánéletét a szüleivel?
Egy olyan fiú aki jó kapcsolatot ápol a szüleivel mennyire nyílik meg?
Főleg a párkapcsolat/szexuális kapcsolatra gondolok.
Pl. Egy szakítás után, vagy ha összejön valakivel, tetszik neki valaki. Stb.
Elkezdtem hobbiból történeteket/fanfictionöket írni (csak magamnak nem rakom ki sehova) ezért érdekelne. Sajnos én is olyan családban nőttem fel ahol nem sokat beszéltük ilyen dolgokról.
Én csak a körülöttem lévő példákat tudom mondani (nőként): szülőkkel elég sokmindent megbeszélünk, a bátyám ilyen témákról viszont csak velem szokott beszélgetni.
Nevelőapám kb semmiről nem beszél a szüleivel, nem hogy még ilyen magán dolgokról
Páromnak jó kapcsolata van a szüleivel, róla azt tudom elképzelni, hogy tárgyilagosan beszél ezekről. Mármint úgy értem, nem kezd áradozni, meg nem érzelgős, csak mondja a dolgokat, hogy mondjuk elmentünk sétálni, vagy vacsorázni, vagy csillagokat nézni, és mondja hogy jó volt, jól érezte magát, de olyanokat nem hiszem, hogy szokott mesélni a szüleinek, hogy romantikus volt, vagy meghitt. Megtörtént, kész. Ajándékvásárlásnál valószínűleg konzultál az anyjával és közösen okoskodnak ki valamit, ha esetleg ez még segít
Három fiam van.
1. Már láttam , hogy ki az, aki több neki egy barátságnál, de azt mondta rá, hogy á, dehogy.
2. Évek óta jártak, egyszer azzal jöttek haza, hogy az - azóta menyem- ujján ott a gyűrű.
3. Még egy éve se jártak, azzal jött haza egy látogatásról, hogy eljegyezte a barátnőjét.
Szexről kb annyi volt, amit tini korukban én elregéltem, hogy szerintem milyen egy igazi férfi, becsület, felelősség vállalás szempontjából.
Köszönöm a válaszokat.
Szakításnál hogy tudtatok segíteni? Vagy hogy viselkedtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!