Hogy oldanád meg, ha a gyerekeid apja nem lenne hajlandó kommunikálni veled? A gyerekeken keresztül próbálnád megbeszélni vele a szükséges dolgokat?
Figyelt kérdés
Olyasmiket nem hajlandó előre jelezni, hogy mikor vinné el a gyerekeket, mikor jönnének haza, milyen plusz költségeknek a felére tart igényt, stb. Ha kirándulni mennek, az utolsó pillanatban derül ki, a gyerek által, hogy nekem kellett volna szendvicset csomagolnom, meg hasonlók. Az üzeneteimet, amiben kérem, hogy működjön együtt, ignorálja, nem reagál.2023. jún. 11. 20:07
1/13 anonim válasza:
Ugyveden keresztul irj neki, szolitsd fel hogy veled kommunikaljon. Ha nem teszi, akkor sajnos kenytelen leszel szigoruan ragaszkodni a lathatasi idopontokhoz, attol nem elterni, illetve ameddig o idoben nem jelzi feled, sajnos nem tudod az anyagi kiadasokat sem fedezni. Ehhez tartsd magad. Ha nem lesz idoben szendvics, megmondod a gyereknek hogy sajnos apa nem szolt, majd bementek egy peksegbe es kapsz kakaoscsigat. Ilyesmi.
3/13 anonim válasza:
Gondolom a te viselkedésed, hozzá állásod is nagyban segített hozzá, hogy ez így legyen.
Próbálj meg vele beszélni személyesen és normális hozzáállással.
5/13 anonim válasza:
2-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Ha az egyik szülő nem hajlandó a gyerekek érdekében kommunikálni, akkor ügyvéd és családsegítő a megoldás. Valamilyen kapcsolattartó csak kellene, mert ez nem normális. A gyerekek fogják meginni a levét.
6/13 anonim válasza:
5: ez itt gyakorikerdesek. Min csodalkozol?
8/13 anonim válasza:
Ügyvéd, ha meg úgy se akar kommunikálni bíróság...
9/13 anonim válasza:
Ügyvéd. A gyerekek érdeke hogy tudjatok kommunikálni, nem csak üzengetni. Ez nonszensz amit csinál.
10/13 anonim válasza:
Ha ő viszi kirándulni, akkor csináljon ő szendvicset. Amikor én kirándulok vele, akkor sem ő csinál neki szendvicset. Szóval, lfszt a seggébe apucinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!