Hogy oldanád meg, ha a gyerekeid apja nem lenne hajlandó kommunikálni veled? A gyerekeken keresztül próbálnád megbeszélni vele a szükséges dolgokat?
Figyelt kérdés
Olyasmiket nem hajlandó előre jelezni, hogy mikor vinné el a gyerekeket, mikor jönnének haza, milyen plusz költségeknek a felére tart igényt, stb. Ha kirándulni mennek, az utolsó pillanatban derül ki, a gyerek által, hogy nekem kellett volna szendvicset csomagolnom, meg hasonlók. Az üzeneteimet, amiben kérem, hogy működjön együtt, ignorálja, nem reagál.2023. jún. 11. 20:07
11/13 anonim válasza:
A mikor vinné el és mikor hozná haza nem igényel sok kommunikációt: van egy jogeros birosagi ítélet a lathatasrol, azt tartanám be. Tehát ha q lathatas péntek délután 16 órától vasárnap 12ig van, akkor pénteken 16 óra után lexarnám, hogy jön e, ha addig nem jött, vasarnap 12 után pedig hívnám a rendőrséget és feljelentést tennék, ha nincs még itthon a gyerek. Gyorsan megtanulna kommunikálni erről. A költségeit nekem nem kell fizetnem, ha én vagyok a gondozó szülő, neki igen, ha erről van jogerős bírósági ítélet. Erre a fizetési meghagyás a megoldás, hidd el, pár utan erről is tud majd kommunikálni. A szendvics csomagolás az általa szervezett programra nem az én dolgom, de a gyereknek adnék minden alkalommal valamit, amit veszhelyzet esetén még tud enni.
12/13 anonim válasza:
Majd a bíróság kiszabja mikor viheti a gyereket.
13/13 anonim válasza:
Ügyvéddel beszélnék, és addig kizárólag láthatási időben vihetné magával, máskor nem.
Ennyi az egész, az, hogy ő megsértődött, meg direkt játszmázik, nem érdekelne. A gyerek érdeke a normális kapcsolattartás, ha apuci erre nem hajlandó, akkor így járt, kapja a minimumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!