Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, mit szólnátok a...

Anyukák, mit szólnátok a gyereketekhez? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van a gyereketek, tegyük fel Lajos, Lajos már 1 éve próbál sikertelenül elhelyezkedni középfokú informatikai végzettséggel, de nem tud, ezért most ellopott a boltból egy telefont, és eladta, és most lebukott, és jövőhéten be kell vonulni a börtönbe, te mit szólnál Lajoshoz, ha a fiad lenne?

szept. 4. 19:21
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Fizikai munkára alkalmatlan vagyok, ezért is vetemedek bűncselekmény elkövetésére.
szept. 5. 15:04
 32/38 anonim ***** válasza:
78%
És akkor hogy fogsz elfutni a tett helyszínéről? 😄
szept. 5. 15:15
 33/38 A kérdező kommentje:
Börtönbe kerülés a cél
szept. 5. 15:41
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Csalás miatt? Így járt. Bocs, attól mert a gyerekem, ha csal lop, nem fogom megsimizni az arcát.

Következmények - plusz, hogyha most kifizetem, kihúzom a szrból, akkor ez lesz a módi, mert megszokja, hogy anyuci kihúz.

Nem. Felnőtt ember, ha szrságot csinált, akkor vállalja a következményeket.

Lehet lepontozni.

szept. 6. 07:46
 35/38 NPeti11 ***** válasza:
Mindent megtennék hogy ne kerüljön börtönbe és kifizetném a kárt. Segítenék munkát keresni neki. Gyermekünk kezét sosem szabad elengedni!
szept. 11. 13:48
 36/38 anonim ***** válasza:
35.: Nagyon kedves és jóindulatú vagy, viszont ez nem helyes. Ezzel a tolvaj megerősítést kap, hogy nem baj, amit csinál és továbbra is lopni fog. Felnőtt ember, vállalnia kell a felelősséget. Én se fordulnék el emiatt a gyerekemtől, de inkább sokszor látogatnám a börtönben és tartanám benne a lelket, valamint próbálnám arra befolyásolni, hogy ne tegyen többé ilyet.
szept. 11. 13:57
 37/38 anonim ***** válasza:

Fájdalmas csalódás lenne ez a szülőknek, akár segítenek, akár nem.

A börtön csak akkor megoldás, ha nyitott vagy a megalázásra (minimum).

Nagyon gyerekes a gondolkodásod, sajnos.

Második szakma megszerzése is ingyenes, úgy tudom, nézz utána, hátha még beférsz valahova.

Más is utál dolgozni, de elfogadja, hogy kell. Ha nem a szüleid nyakán akarsz élősködni, menj el dolgozni, sok helyen szállás is van

szept. 16. 19:49
 38/38 anonim ***** válasza:

37-es vagyok

még annyit,ha börtönbe mész, évekre ugrik az erkölcsi bizonyítványod, szóval megjönne az eszed, sem tudnál könnyen elhelyezkedni

szept. 16. 20:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!