Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, mit szólnátok a...

Anyukák, mit szólnátok a gyereketekhez? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van a gyereketek, tegyük fel Lajos, Lajos már 1 éve próbál sikertelenül elhelyezkedni középfokú informatikai végzettséggel, de nem tud, ezért most ellopott a boltból egy telefont, és eladta, és most lebukott, és jövőhéten be kell vonulni a börtönbe, te mit szólnál Lajoshoz, ha a fiad lenne?

szept. 4. 19:21
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

#12, 13, 17

Én Benedek vagyok, egy olyan 21 éves fiú, aki már 1 éve nem talál munkát, és lopásra készül. (Még nem követtem el)

szept. 5. 12:20
 22/38 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy Budapesten élek.
szept. 5. 12:23
 23/38 anonim ***** válasza:
76%

Budapest tele van munkaközvetítővel, ahol akár azonnali kezdéssel is felvesznek.

Ha nem keresel, valóban nem is fogsz találni munkát.

De úgy látszik, nem is akarsz dolgozni, inkább lopsz.

Remélhetőleg valaki ugyanígy fog gondolkodni, és a te cuccaidat fogja ellopni.

szept. 5. 12:27
 24/38 A kérdező kommentje:
Hát igazából kerülni szeretnék valahova, és 1 év munkakeresés után a börtön is jó lenne.
szept. 5. 12:35
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, böriben is lesz meló..
szept. 5. 12:51
 26/38 A kérdező kommentje:
Pont az a jó, legalább dolgozhatok valahol.
szept. 5. 12:52
 27/38 anonim ***** válasza:
89%
A szakmáddal nagyon nem válogathatsz ott sem.
szept. 5. 12:55
 28/38 A kérdező kommentje:
De ott már nem kell a szüleimen élősködni, igazából ezt a problémát akarom így megoldani a bűncselekmény elkövetésével, hogy ne kelljen a szüleimen élősködni.
szept. 5. 13:07
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem muszáj a szakmásban kezdeni. Amikor én kezdtem akkor nem az volt az elsődleges hogy a szakmámban találjak munkát, hanem hogy egyáltalán találjak. Mellette meg ugyanúgy keresgéltem.
szept. 5. 13:45
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

#28 rajtunk élősködni jobb?

Keress munkát máshol, ha nincs a szakmában.

szept. 5. 13:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!