Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van más is, aki dühöt érez/érz...

Van más is, aki dühöt érez/érzett a szülei iránt? Miért?

Figyelt kérdés
szept. 1. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Leginkább azért mert a múltban éltem, és a szüleim akkoriban sok lelki terrort okoztak nekem. Bár most már jobb kapcsolatunk van, és szakember segítségével túljutottak sok mindenen (nem emiatt járok hozzá, de muszáj volt ezzel is foglalkozni), néha alaptalan düht érzek irántuk.
szept. 1. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Igen!

Leginkább anyámra mert nem tervezett gyerek voltam, apám ragaszkodott az abortuszhoz de anyám önző módon inkább megtartott..

Ezért most itt vagyok ebben az életnek nevezett f*stengerben, gürcölök hogy tudjam fizetni a számláimat, meg hogy ne dögöljek éhen..

Na meg persze fizetem a rengeted adót hogy a kedves politikusaink fényűzően tudjanak élni..

És közben várom hogy mikor leszek végre 80-90éves hogy a kevés nyugdíjam miatt lesoványodva egyszer csak mikor nem számítok rá, eljöjjön a megváltás!

szept. 1. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen.
szept. 1. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
#2 Az viszont nem anyád hibája, hogy felnőtt létedre nem tudtál magadnak megcsinálni egy olyan életmódot, amiben nem az éhendöglés miatt kell gürcölni. Nem kell ahhoz diploma, hogy ne csak az alapvető megélhetés árát tudd megkeresni egy hónapban.
szept. 1. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
#4 De! Mert ha nem hozott volna a világra, akkor most ez az egész nem lenne!
szept. 1. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
A legjobb haverom sztorijából tudtam meg miért a legjobb haverom:) Nála az volt, hogy hárman voltak testvérek és a két másik gyerek ment apuhoz meg anyuhoz váláskor, vele nem tudtak mit kezdeni így nagy nehezen a nagyiékhoz került. Nem volt rá szükség, ezzel együtt azóta is tartja mindkét szülővel a kapcsolatot, akiknek továbbra sincs szükségük rá. Nálam anyám döntött, mert apám halott volt mire idáig jutott. Nem volt rám szükség és azóta sincs. A gyerekeimet ötször látta összesen, azt a látogatásokat sem ő kezdeményezte. Nem dühös vagyok emiatt, csak kicsit furcsán kezelem azokat a kapcsolatokat, amiben a bizalom lenne a lényeg. :)
szept. 1. 18:37
 7/7 Metionin ***** válasza:
100%
Éreztem sokáig, apám iránt amiatt, hogy a pia mindennél fontosabb neki, anyám iránt pedig azért, mert az emiatt érzett feszkót rajtam vezette le veréssel és lelki bántalmazással. Az évek során a düh elmúlt, csak sima ridegség maradt.
szept. 2. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!