Ösztönből a szülő a gyereket mentené. Sőt minden felnőtt a gyereket menti ösztönösen előbb. Ezert mondják pl a repulon is, hogy elobb a sajat oxigen maszkodat tedd fel, ha kell, aztan a gyerekét. Minél fiatalabb a gyerek, annál biztosabb, hogy őt helyezik előtérbe.
Nekem 20 eves a gyerekem. Velunk él, de baratja van, aki szintén nalunk lakik. Ő mar nem gyerek. Nincs szüksége rám,nincs ram utalva, nem vsgyok erte felelos. Az életben nem tudok olyan hekyzetet eljepzelni hogy a ferjem életét fel kellene aldozni erte vagy viszont.
aug. 31. 19:58
13/39 anonim válasza:
Helyzetfüggő
aug. 31. 20:05
14/39 anonim válasza:
Amikor szültem, benne volt, hogy nem éljük túl. A férjem az mondta, ha választani kell, engem mentsenek.
aug. 31. 20:37
15/39 anonim válasza:
Na, ezért írtam, hogy helyzetfüggő. 14es esetén, én is így döntenék. Mert akkor még nincs úgy kötődés. De a pároddal már igen. Viszont hiába lenne pl 10 éves gyerekem, szitu függő, hogy mit akarnék menteni. Mert ha egyikük menthetetlenül sérült, nyilván a másikat, mert hátha legalább őt nem vesztem el.
aug. 31. 20:42
16/39 anonim válasza:
14. Szülésnél minden esetben az anyát mentik, a férjed nem választhatott volna.
aug. 31. 20:47
17/39 anonim válasza:
14, Ja,de ha a férjed azt mondta volna, hogy a gyereket mentsék, akkor is téged mentettek volna, mert ez a protokoll szülésnél. A férjed csak levágott egy patetikus jelenetet vagy ostoba. Egyébként pedig már megszületett gyereknél az anyák többsége a gyereket választja. Amelyik nem, az nem érdemli meg, hogy anya legyen.
aug. 31. 21:07
18/39 anonim válasza:
Ha elméleti a kérdés, akkor a gyereket. Hülye a kérdés, de a gyak színvonalát jól jelzi, hogy az egyébként már magányosan élő, elhagyott emberek a gyereküket választják, hiszen másuk sincs, de amikor ez nem elméleti kérdés volt, hanem a párkapcsolat múlott rajta, akkor a férjet kellett volna választani, mert vele tudták volna a nehéz időket átvészelni. Nem fogom csak a gyak-ra, mert ez világtrend. Valami miatt gyerekköztársaság lett a világ, pedig nem nehéz belátni egyik oldalnak sem, hogy a partner elsőbbsége sokkal fontosabb, ha dönteni kell. A gyerek könnyen alkalmazkodik, de a partnerrel sokat kell törődni, akármelyik nemhez tartozik.
aug. 31. 21:42
19/39 anonim válasza:
Nos, valahogy egymasba kapaszkodnank, osszekotve ugranank azzal az egy ernyovel.
Egyik nelkul sem tudnam folytatni az eletemet.
Nem tudom, hogy miert kell eroltetni, hogy de muszaj valasztani! Egy normalis csalad osszetart, joban-rosszban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!