Mennyire lenne primitív mozdulat ha eladnék egy dolgot, ami az egész családnak lett szánva, többi lent.?
Ez ilyen murphy törvenye lesz.
Eladod, es egy hetre ra keresi anyud mert megy operaba es ki akarja vasalni a ruhajat.
En nem tennem. Nem eri meg. Max megkerdezed lehet e.
En tettem mqr sutyi dolgokat otthon es mindig megbantam, mert ezek kiderülnek es utanna total ciki meg eltart mig megint biznak benned
Hát... tudod, ez, amire készülsz bűncselekmény.
Ha az én gyerekem lennél, és a tudtom nélkül eladnád a dolgaimat 18 éves korodban mehetnél szépen koliba, albérletbe. Úgyis olyan okosan gazdálkodsz a pénzzel.
"Észre sem vennék, egyszer sem volt még használva, nem is lesz, és konkrétan egy szivességet tennék nekik"
És gondolom, mivel az eladásról nem szólnál, nyilván az árát sem adnád oda nekik, hanem megtartanád.
Elképesztő pofátlanság, hogy a meglopásukat úgy akarod beállítani, hogy te jót tettél velük. 😃
Legyél már tökös, mondd ki: pénzt akarsz, és ehhez olyasmit teszel pénzé, ami valszeg egy ideig nem tűnik fel a szüleidnek. Nem kell a rizsa! Nem kell jónak beállítanod magad.
Ez lopás. Pont. A betörő sem védekezhet azzal, hogy de Józsi bácsi nem is használta a rotációs kapát, amit ellopott tőle. Vagy a 2 milliót, amit a szekrényben tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!