Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire lenne primitív...

Mennyire lenne primitív mozdulat ha eladnék egy dolgot, ami az egész családnak lett szánva, többi lent.?

Figyelt kérdés
Csak hogy az elején leszögezzem a dolgokat, annyira mélyen nem érdekel a dolog, inkább csak közvéleményre vagyok kíváncsi, mert miért ne. Csak hogy röviden írjam le, szüleim nem a leges legjobbak a pénzel, nemegyszer volt már olyan hogy úgy kaptam és vettek dolgokat akár csak nekem, akár csak maguknak drága dolgokat, amiket nem is használtak, használtam, konkrétan soha, évek alatt a mai napig sem, árának viszont sokkalta jobban örültem volna már akkor is. Pár napja realizáltam hogy egy évvel ezelőtt család számára lett véve egy vasaló, ami újonnan 90et ér, legrosszabb esetben is 50 eladva. 1 év alatt egyszer sem volt még használva, és nem is nagyon lesz, ugyanis nem nagyon használunk már vasalót, majdnem hogy soha. Mindehhez hozzátéve nem vagyok az a gyerek aki egy adott szemszögből a legtöbbet kapná pénz részéről, másokhoz hasonlítva ( tudom nem szép hasonlítgatni, de tény) Mennyire lenne primitív ha eladnám, és akár csak visszaadnám nekik. Észre sem vennék, egyszer sem volt még használva, nem is lesz, és konkrétan egy szivességet tennék nekik
aug. 24. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Ez ilyen murphy törvenye lesz.

Eladod, es egy hetre ra keresi anyud mert megy operaba es ki akarja vasalni a ruhajat.

En nem tennem. Nem eri meg. Max megkerdezed lehet e.

En tettem mqr sutyi dolgokat otthon es mindig megbantam, mert ezek kiderülnek es utanna total ciki meg eltart mig megint biznak benned

aug. 24. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem adhatod el, amit nem te vettél vagy nem a tiéd. Ugyanis egy lopás. Drogos vagy?
aug. 25. 07:32
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Hát... tudod, ez, amire készülsz bűncselekmény.

Ha az én gyerekem lennél, és a tudtom nélkül eladnád a dolgaimat 18 éves korodban mehetnél szépen koliba, albérletbe. Úgyis olyan okosan gazdálkodsz a pénzzel.

aug. 25. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:
86%

"Észre sem vennék, egyszer sem volt még használva, nem is lesz, és konkrétan egy szivességet tennék nekik"

És gondolom, mivel az eladásról nem szólnál, nyilván az árát sem adnád oda nekik, hanem megtartanád.

Elképesztő pofátlanság, hogy a meglopásukat úgy akarod beállítani, hogy te jót tettél velük. 😃

Legyél már tökös, mondd ki: pénzt akarsz, és ehhez olyasmit teszel pénzé, ami valszeg egy ideig nem tűnik fel a szüleidnek. Nem kell a rizsa! Nem kell jónak beállítanod magad.

Ez lopás. Pont. A betörő sem védekezhet azzal, hogy de Józsi bácsi nem is használta a rotációs kapát, amit ellopott tőle. Vagy a 2 milliót, amit a szekrényben tartott.

aug. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!