Mit csináljak ha egy primitív állat az apám?
Erőszakos, primitív, mindig nekem van igazam típus. Nem is nevelni akar minket, hanem uralkodni felettünk. Ha már valaki kimondja a véleményét, azt leordítja, fenyegeti stb. kiskorunkban sokszor, elég durván és megalázóan meg is vert. Jó szülőnek adja ki magát, de a kapcsolatunk a félelmen alapszik. Nem szabad kimondanunk amit akarunk. A mindennapi életben is ezért vagyok ilyen zárkózott, félős, önbizalomhiányos.
Azon kívül hogy feljelentem, mit lehet tenni?
Teljesen magunkra ismertem a soraidban. Nem nagyon lehet vele mit tenni, max elköltözöl onnan amint lehet, megszakítod vele a kapcsolatot. Én ezt fogom tenni. Már most nem szólok hozzá.
17/L
Megvárod, hogy betöltsd a 18-at, és elköltözöl. Megszakítasz vele minden kapcsolatot.
A feljelentéshez bizonyíték is kell.
"A sérülés elég bizonyíték."
Egyrészt azt írja a kérdező, hogy kiskorában verte meg az apja, most "csak" leordítja, fenyegeti.
Ha valóban most is úgy megveri, hogy látszata van, akkor arról először orvosi látlelet kell, és azzal lehet feljelentést tenni.
De egyszerűbb a távolra költözés.
Na, ez is egy jó kérdés, 6-os.
Én elköltöznék, de még nem tudok sajnos.
"Azon kívül hogy feljelentem, mit lehet tenni?"
"Én elköltöznék, de még nem tudok sajnos."
És te egy ilyen emberrel akarsz együtt élni, miután feljelentetted? Gondolod tetszeni fog neki, hogy miattad rendőrségre kell járni?
Ha elköltözni nem tudsz, akkor még egy ötletem van. Tanulj meg verekedni, gyúrj és egyszer te verd meg őt úgy igazán. Akkor visszavesz az arcából meglátod.
Mi mást javasolhatnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!