Magukra hagynátok biztonságos lakásban 15+ és 18+ középiskolás,gyerekeket heti 4 napra?
Figyelt kérdés
Munka miatt kellene költöznöm, ingázás nem lehetséges, max. Heti 1 délutánra tudnék visszajönni, természetesen nem lennének ellátás nélkül. Vannak otthoni feladataik, önállóak, rendes jó tanulók, ők nem költözhetnek velem Bécsbe. A pénzem elég most még, de egyetemista korukra kevés lesz. Apjukra nem lehet számítani.#Lakás egyedül
aug. 23. 15:29
51/59 anonim válasza:
Én nem mennék, a 15 éves miatt. Szerintem (nem tudom, milyen kamasznak) ilyenkor még szükségük van a szülő jelenlétére. Ha nem élet-halál kérdése, várnék 2-3 évet.
52/59 anonim válasza:
A 18+ az FELNŐTT, nincs olyan, hogy "egyedül hagyom-e", ugyanis felnőtt. :)
A 16 éves gyerek meg ha normális, miért ne?
Én 14 éves koromtól voltam egyedül néha 2-3 napot, mert apának dolgoznia kellett (vidék), és csak ketten éltünk.
53/59 anonim válasza:
52-es, azért más NÉHA 2-3 napot egyedül lenni, meg más MINDIG 4 napot egyedül lenni kit tudja hány hónapig-évig. Persze eleinte élvezni fogják, meg majd megszokják. De majd elmúlik az újdonság varázsa meg alábbhagy a lelkesedés, meg belefáradnak a felnőttesdibe, akkor mi lesz?
54/59 anonim válasza:
53, még ha csak négy napot... de heti egy délután lenne otthon az anyjuk.
55/59 anonim válasza:
A kérdésben 4 nap volt, gondolom hétfő-csütörtök, és péntek délután/este érne haza az esti rutinra. A hétvégén rendezi a háztartást és a kamaszok nyűgjeit, gondolom televásárolja a hűtőt, hagy nekik főtt ételt a fagyasztóban. Egy merő stressz meg kapkodás, nem lesz ideje a gyerekek lelki bajaival foglalkozni, mert másfél nap alatt ennyi mindent elrendezni csak iszonyú tempósan lehet, menne a "ne most, nem látod, hogy dolgom van, nem érek rá".
56/59 anonim válasza:
max. Heti 1 délutánra tudnék visszajönni...
Azt se tudja, mit hazudott két mondattal előbb
57/59 A kérdező kommentje:
#56 az értő olvasás is probléma nálad. A buta hozzászólasodat tartsd meg magadnak!
aug. 24. 17:53
58/59 anonim válasza:
Szó szerint ezt írtad, onnan másoltam.
59/59 anonim válasza:
Látszik hogy te be akarod vállalni a gyerekek is benne vannak.
Adjatok neki egy esélyt. Ha nem működik akkor pedig abba hagyjátok
Egy hónap után tudtok mérlegelni.
Túl van ez már agyalva ezen a ponton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!