Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Magukra hagynátok biztonságos...

Magukra hagynátok biztonságos lakásban 15+ és 18+ középiskolás,gyerekeket heti 4 napra?

Figyelt kérdés
Munka miatt kellene költöznöm, ingázás nem lehetséges, max. Heti 1 délutánra tudnék visszajönni, természetesen nem lennének ellátás nélkül. Vannak otthoni feladataik, önállóak, rendes jó tanulók, ők nem költözhetnek velem Bécsbe. A pénzem elég most még, de egyetemista korukra kevés lesz. Apjukra nem lehet számítani.

#Lakás egyedül
aug. 23. 15:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
85 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
73%
Természetesen igen, a nagyobbik már gyakorlatilag felnött, a kisebb meg majdnem
aug. 23. 15:32
 2/59 anonim ***** válasza:
80%
Ha tényleg megbízhatóak, akkor igen. Mondjuk megkérnék valakit, hogy nézzen rájuk néha.
aug. 23. 15:33
 3/59 anonim ***** válasza:
21%
Egy 15 éves gyereknek még szüksége van rá hogy érezze a szülői törődést, szeretetet, közelséget. Nézzétek meg a Jeffrey Dahmer sorozatban is azzal a pár egyedül, szülei nélkül magányosan töltött hetével indokolták azt hogy utána olyan durván elindult a lejtőn...
aug. 23. 15:36
 4/59 anonim ***** válasza:
89%

A 18+-ost természetesen.

A 15 évesnél elgondolkoznék. Ha okos, értelmes, nem balhés akkor igen. Napi szinten telefonon beszélnék velük. A nagyra nem terhelném rá a kicsit, neki is megvan az élete. Mind a ketten egységesen vegyék ki a részüket az otthoni feladatokbol.

Illetve a legfontosabb megkérdezném mind q kettőjük hogy benne vannak e. Támogatják az ötletet. Mert ha nem akkor én sem mennék, akár milyen jó lehetőség.

Elsősorban ők (főleg a kicsi) a felelősségem, a feladatom, a köttelessegem.

aug. 23. 15:46
 5/59 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Én 18 éves koromban már egyedül éltem, dolgoztam stb. Magamnak csináltam a kaját, takarítottam, mostam, teljesen önálló voltam.
aug. 23. 15:47
 6/59 anonim ***** válasza:
48%

Le leszek pontozva 0-ra, de nem.

18 éves és 18 éves között nagy különbségek vannak.

Másrészt elég egy rossz rossz szomszéd, aki beköp, hogy magára hagytad a 15 éves gyerekedet. A 18 éves nem a gyámja.

aug. 23. 15:56
 7/59 anonim ***** válasza:
84%
Úgy igen, hogy van egy felnőtt barát, rokon aki 10p alatt oda tud érni,ha kell.
aug. 23. 16:04
 8/59 anonim válasza:
33%
Engem is 18 éves koromtól fogva teljesen egyedül hagyták és mèg itt vagyok magamnak oldottam meg mindent is ! Most vagyok 28
aug. 23. 16:08
 9/59 anonim ***** válasza:
47%

Értem a lepontozásokat, ez mindent megold, és értem a dolog emberi részét is.

De ha ne adj Isten történik valami a 15 éves gyermekeddel, téged vesznek elő.

aug. 23. 16:10
 10/59 anonim ***** válasza:
53%
Gimis koromban egy velem rgykoru
aug. 23. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!