Magukra hagynátok biztonságos lakásban 15+ és 18+ középiskolás,gyerekeket heti 4 napra?
39.
Mikor korhazba voltam akkor 1 hetig egyedul voltak. Akkor 17 es 15 evesek voltak. Mikor hazaertem (vagyis hazaszallitottak) tisztasag rend meleg etel volt otthon. A szamlat befizettek es megoldottak. En utana meg jo par hetig alig tudtam mozogni. De nem okozott gondot nekik a haztartas.
Kb 2 eves kortol be vannak vonva a haztartasba a fiam imad fozni a lanyom sutni. Azota mar kulon elnek tolem de jo alapoal inditottam oket el. Ezt sokszor megkapom h mennyire klassz h nem akkor kell szerencsetlenkedni a haztartassal hanem mar tudtak mindent.
42, igen, és? Egy hétig egyedül egészen más, mint állandóan.
A nagy itt érettségi előtt áll, a kicsi kb középiskolát kezd. Nem normális, hogy nekik kell komplett háztartást vezetni ahelyett, ami a dolguk, a tanulás.
30
Ne kérd ki. Bármi megtörténhet Kamaszok. Az osztálytársaik ráveszik, hogy tartsanak bulit pl. Mert meg fogják tudni, hogy egyedül vannak a hét több, mint felében. 1
Vagy a nagyobbik bepasizik. Tudjuk, a te lányod nem olyan, ő 18 felett sem fiúzik, mert ő egy angyal.
Egy idő után lazulni fognak otthon a dolgok.
Azért gondold el, hogy mire készülsz, ha a gyámhatóságtól titkolni kell!
Ja mert ők nem értik, hogy kód van a kapun stb
Azért azt is gondold meg, hogy ott is meg kell élni es a költsegek sokkal nagyobbak mint magyarországon sok esetben, én bérelek egy lakást ami nem luxus, 700 euróért egy európai városban! Plusz a buszjegy 3,5 euró, oda vissza 7, belvárosban, havi bérlet 64 euró, vonatbérlet egyik várostól a másikig 300 euró, étel a minimális egy személyre (a segélyhivatal számításai szerint) 400 euró, mosóporostól, dezodorostól és ebben nincs benne a ruházkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!