Magukra hagynátok biztonságos lakásban 15+ és 18+ középiskolás,gyerekeket heti 4 napra?
Figyelt kérdés
Munka miatt kellene költöznöm, ingázás nem lehetséges, max. Heti 1 délutánra tudnék visszajönni, természetesen nem lennének ellátás nélkül. Vannak otthoni feladataik, önállóak, rendes jó tanulók, ők nem költözhetnek velem Bécsbe. A pénzem elég most még, de egyetemista korukra kevés lesz. Apjukra nem lehet számítani.#Lakás egyedül
aug. 23. 15:29
22/59 anonim válasza:
Például arról, hogy legyen-e házibuli minden héten (nyilván lenne, egy kamasz sem hagyná ki az alkalmat, pláne, ha van 18+-os, aki vesz alkoholt, ha ezt a szülővel kell egyeztetni, sokkal ritkábban kerül rá sor). Hogy rendes ételt főzzenek, vagy pizzát rendeljenek a héten már harmadszor. Fent legyenek-e hajnali kettőig Xboxozni, vagy aludjanak inkább, mert másnap suli.
23/59 anonim válasza:
A gyakoris válaszok lesznek a mérvadók?
24/59 A kérdező kommentje:
A gyerekek elfogadnák a helyzetet. Van unokatestvérem a városban, baj esetére, de 2 max. 3 óra alatt hazaérnék. A kicsi 6 hónap múlva lesz 16, szerintem és tanárai szerint is komoly lány. Nem kellene gazdálkodniuk, önállóan dönteni, bármire is gondoltok. Egyedül kellene aludniuk, időben iskolába menni, melegíteni a kaját, indítani a mosogatógépet, néha venni a pékségből valamit stb. A heti bevásárlás, takarítás, mosás maradna hétvégékre. 2 éve lakunk ebben az új lakásban, az utcai kapu és a lépcsőház is kóddal nyílik. Az emeleten 3 lakásban fiatal párok laknak,a nevüket sem tudom, köszönünk kB. Heti egyszer, ha találkozunk, ennyi a kapcsolat, a közvetlen szomszéd lakás üres, nem foglalkoznak azzal, hogy ki mikor van a lakásban.
aug. 23. 17:13
25/59 anonim válasza:
Engem anyám 17 évesen hagyott egyedül egy hónapra szintén munka.
Nem mondom, hogy nem volt heti 2x buli 😁
26/59 anonim válasza:
Hiába nyílik kóddal a kapu, ha a lányok invitálnak majd be gyanús egyént
27/59 A kérdező kommentje:
Házibuli, alkohol egyiket sem érdekli. Főtt ételt esznek a suliban, mint eddig. Hétvégén főzök és van fagyasztónk. Soha nem voltak nálam napi szinten új és újabb főtt ételek a vacsora kínálatában. Talán valamelyik hozzászóló olyat is ír amire nem gondolok.
aug. 23. 17:20
28/59 anonim válasza:
Akármilyen megbízható, jó tanuló egy gyerek, ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek.
29/59 anonim válasza:
A gyerekek benne vannak, józan gondolkodásúnak tűnnek. És ami szintén plusz hogy max 3 óra alatt otthon lennél ha lenne valami.
Nekem apu dolgozik úgy belföldön hogy ha bármi van bő 3 óra hogy hazaérjen.
Szóval szerintem adj neki egy esélyt. Ha nem működik az úgyis hamar kibukik és akkor minden visszatér az eredeti kerékvágásba.
Így hogy több részletet írtál nem látom hogy mi lenne ami miatt nem kéne megpróbalni. Végiggondoltad és megbeszélted velük. Ez egy biztató kezdet.
30/59 A kérdező kommentje:
#26. Nem lennék a gyereked, Kikérném magamnak, ha feltételeznéd rólam, hogy gyanús alakokat invitálok fel.
aug. 23. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!