Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az,hogy a szüleim...

Miért van az,hogy a szüleim régi dolgokon pörögnek nagyon idegesitő és állandóan felhozzák van,hogy engem is belekevernek de általába a tesóm van benne? Ezek több hónapos dolgok de vannak néha ami évesek.

Figyelt kérdés

aug. 20. 02:35
 1/4 rántotthúsosszendvics ***** válasza:
100%
Rágódnak rajta. Kérd meg őket, hogy hagyják abba, vagy ne előtted beszéljenek róla. :)
aug. 20. 02:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem túl eseménydús az életük, a múltat nem tudják elengedni, vélt/valós sérelmeket vagy félreértéseket feldolgozni.
aug. 20. 04:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett rendesen megbeszélve, lerendezve a dolog, ezért hozzák fel újra és újra.
aug. 20. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt, csak leginkább régebbi tulajdonságaimmal. Én megbeszéltem velük, hogy ők is látják, hogy már más vagyok, ne hozzák fel a múltat.
aug. 21. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!