Hogyan kérjek bocsánatot anyámtól, miután kifakadtam, hogy ne traktáljon a kapcsolati problémáival?
Két évig hallgattam ugyanezt válás után és kimerítő volt. Nem vagyok lelki szemetes, megoldani sem tudom és az sem segít, hogy "tudom, hogy az apád, de tudod te, mennyit szenvedtem miatta? Amikor a ..." és vég nélkül ócsárolja. Ha igaz, ha nem, nincs szükségem arra, hogy az én napjaim is erről szóljanak.
Anyádnak nincs bizalmas barátja, akivel megbeszéljék ezeket? Nem maradhatsz állandóan vele, hogy asszisztálj a nyavalygáshoz. Mert amíg nem tesz ellene (beszél a férjével és megoldást keresnek), addig csak rinya és a gyereke életét is szomorítja vele.
9es, szerencsére nem mindenki ilyen birka mártír mint te. Én pl simán otthagyom a francba azt, aki nekiáll kétszázadszorra is ugyanannak a lemeznek, és minimális lelkiismeret furdalásom nincs.
Nem vagyok senki lelki szemetese, sem pszichológusa, aki pedig kizárólag panaszkodni tud, az meg főleg nem érdekel.
Kérdező. nem kell bocsánatot kérj, inkább neki kellene elgondolkoznia, miért jó panaszkodni újra meg újra.
Anyád egy érzelmileg visszamaradott, bunkó, idióta energiavámpír.
Ha ennyire szar apáddal, váljon el tőle. Nem vagy a lelki szemetese, hogy a baromságait hallgasd. Van neked is bajod. Ő tán meghallgat vagy csak saját magával van elfoglalva?
Az meg, hogy sértődötten eltakarodik, mint vmi szaros gyerek, a legalja. Most majd jön ez a passziv agressziv nem szólok hozzád játszma. Addig is nyugtod van. De eszedbe se jusson pitizni neki. Kérjen szépen bocsánatot, te meg lépj ke amilyen gyorsan csak tudsz. Mondjuk Nyíregyházáról Sopronba.
9
Akkor te egy lelki szemetesláda vagy. Ha te napi szintem hallgatod más lelki problémáit. És azt hiszed ezzel segítesz? Nem, nem segítesz. Igen van hogy valaki válságban van, van hogy segíteni kell. Ezt megtesszük. De évekig hallgatni a nyűgjét napi szinten nem normális. Oldja meg a gondjait és nem kell panaszkodni.
Ezzel az örökös panaszkodással a másikat is le viszi az életről.
És mi hiába költöztünk el, anyukánk akkor is nyomja a panaszát. Csak épp azzal nem beszéli meg akire tartozik.
Hogy tudja anyukád távolról nyomni a panaszát, ha te nem hallgatod meg, 18-as?
14-es, te tényleg ennyire megalkuvó vagy? Nem hiszem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!