Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy bulimiás vagyok? (A többi lent)

Figyelt kérdés
(Kíméljetek meg az utálkozó válaszotoktól) Nagyjából 2 éve bulimiás vagyok, de most jutottam arra a pontra, hogy beismerjem, hogy ez van, és nagy előre lépés,hogy ezt be tudtam ismerni. (Hánytatás,falásrohamok, gyógyszerek,túledzés.)Nem tudom, hogy mondjam el. Anyukám már észrevette a hirtelen fogyásomat, de nem tulajdonított neki semmi komolyat.Aki tud értelmesen segíteni tegye meg, és örök hálám aki segít valamilyen módon
aug. 13. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
#9 nem mindegy mennyire fogyott le az illeto. ha a testzsirjanak nagy szazalekat felhasznalta a teste (mivel nem evett) akkor utana az izmokbol szedte azt ki amit tudott, ergo meggyengultek az izmai es nehezebben epit izmot.
aug. 14. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy segítenek, vagy nem.

Nálunk utána ment a hibáztatás, napi szinten üvöltözés, ha elmentem pisilni, akkor már ordítottak velem, hogy hánytatom magam, és sorolhatnám.

Nem minden szülő jó szülő, aki képes segíteni az étkezési zavarral küzdő gyerekének.

Én még jobban belecsúsztam, és amíg nem költöztem el, rettegtem enni, már olyan szinten ment, hogy mosdóba is szorongva jártam, mert "tuti" hányni megyek szerintük.

36 vagyok, 4. éve gyógyulok, 4. éve nem hánytatom magam, de MINDEN! családi eseményen hallom a wc-ből, hogy "még mindig bulimiás".

aug. 14. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:
10%
#12 nagyon sajnalom. nalunk csaladi osszejoveteleknel mindig tema hogy hogyan fogytam le es apam egybol mondja hogy sosem eszek semmit, ha igen akkor is magokat meg proteines sz.rsagokat. aztan ki miatt eheztettem magam? kinek a beszolasai miatt? apam miatt. xd. kesz vicc.
aug. 14. 10:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy az nagyon jó, hogy beláttad, hogy baj van és hogy akarsz ellene tenni, de a gyógyulás nagyon nagyon hosszú folyaamt lesz.

Nekem, mint írtam, negyedik éve tart, mert állandóan visszaesek - nem a bulimiába, de kevert zavaros voltam, és elég valami stressz és elkezdem hozni az anorexiás balfxságaimat, és visszafogyok :(

Viszont fejben már olyan 80%-ban rendben vagyok, csak az a hülye 20% a probléma.

Pokoli nehéz, rengeteg energiát felemészt, de megéri, mert nem halok meg egy pl nyelőcső-ruptúrában (a vgéné már rengeteget vérzett a torkom, a gyomrom...)

aug. 15. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
#11 közöd nincs a testépítéshez, látom :D
aug. 15. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 eppen hogy van😄
aug. 15. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!