Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy bulimiás vagyok?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok beteg, és azt hiszem, egyedül képtelen vagyok meggyúgyulni. A szüleim sejtik, és pszichológushoz is vittek, akihez még mindig járok. Sajnos nem sok eredménnyel, pláne, hogy anyukám azt mondta a pszichológusnak, hogy szertinte már nem csinálom. Azóta csak egyszerű családi konfliktusokról van ott szó.
A szüleim nagyon megértőek mindenben, azt mondják, ha valami van, mondjam el, mert csak úgy tudnak segíteni. Én mégis képtelen vagyok rá. Sokszor rákérdeztek, mindig letagadtam, és rengeteget kellett nekik hazudnom. És egyszerűen képtelen vagyok a szemükbe mondani, hogy majd egy évig hazudtam.
16/L
2009. szept. 15. 17:56
1/7 anonim válasza:
Ha nem mondod el, akkor újabbnál újabb hazugságokra fogsz kényszerülni. Jobb, ha megmondod, hogy mi a baj, ahogy elmondtad, nagyon megértő szüleid vannak, nem fognak bántani. Kitartás és jobbulást kívánok! Tudod, fő az őszinteség!
2/7 anonim válasza:
Elöször is az már jó, hogy ezt beismered, beteg vagy. Ha nem mered elmondani neki akkor ha ott van most, hivd ide és mutasd meg ezt az oldalt a kérdéseddel. Ha elolvasta mond neki ezt te irtad. Sok sikert a gyógyuláshoz.
3/7 anonim válasza:
Anno 2 éve én is szenvedtem ebben a betegségben, tudom miről beszélsz, nekem sem segített a pszihodoki.:S Nekem a barátaim segítettek túl a dolgon. Mindenképpen szedd össze magad, és állj ki eléjük.Jobban jársz és hamarabb meg fogsz gyógyulni.
4/7 anonim válasza:
Vegyél mély lélegzetet, és mondd el nekik. Hidd el, iszonyatos teher fog lekerülni rólad, ami a gyógyulásodat is segíteni fogja. A titkolózás felemészti az embert. A szüleid szeretnek téged, ezért biztosan meg fognak neked bocsátani. Nyugi, nem lesz semmi baj! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Most már biztos vagyok benne, hogy el kell mondanom nekik.
....Nagy levegő:)
2009. szept. 15. 19:08
6/7 anonim válasza:
Remélem azóta megoldódott. Jól vagy már? :)
7/7 anonim válasza:
Szia ne haragudj,nem szeretnék tapintatlan lenni. Anyagot gyűjtök a KGYTK(kutató gyerekek tudományos köre) dolgozatomhoz(a válaszokat statisztika felállítására használom) melynek címe: Evészavarok "Bulimia, Anorexia". Már több beteget felkerestem ezen az odalon, akik válaszoltak is. Névtelenül tennék fel kérdések, emailban ha erre sor kerülhet. az én címem gi96gi@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!