Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy bulimiás vagyok? (A többi lent)

Figyelt kérdés
(Kíméljetek meg az utálkozó válaszotoktól) Nagyjából 2 éve bulimiás vagyok, de most jutottam arra a pontra, hogy beismerjem, hogy ez van, és nagy előre lépés,hogy ezt be tudtam ismerni. (Hánytatás,falásrohamok, gyógyszerek,túledzés.)Nem tudom, hogy mondjam el. Anyukám már észrevette a hirtelen fogyásomat, de nem tulajdonított neki semmi komolyat.Aki tud értelmesen segíteni tegye meg, és örök hálám aki segít valamilyen módon
aug. 13. 21:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Hogy hogy mondd ?

Anya, apa, buliás vagyok, kérlek segítsetek meggyógyulni.

Nem értem, minek kell a körítés, a lénxeg ugyanaz.

aug. 13. 21:23
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Leülteted őket. És elmondod nekik. Ők meg biztosan segíteni fognak.
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

szia!

én is hasonló cipőben jártam úgy egy másfél éve!

ha beismered azt hogy ez nem jó neked, akkor próbálj meg háziorvoshoz elmenni. beszélni vele először. vagy ha anyukád nyitott ilyenre akkor először szólnék neki, aztán egy orvosnak. nem vicces ilyenekkel játszani, főleg hogy nem jut csomó ásványianyaghoz és vitaminhoz a tested.

ha az orvost kerülni akarod javaslom még most nyárra azt hogy kezdj el alacsony kalóriás ételeket enni: zöldségek, gyümölcsök, fehérje (tojás, esetleg natúr csirke vagy éppen amit szeretsz). ne feledd az evéstől nem lehetsz beteg (normál mértékek betartásával) viszont ha nem eszel akkor igen.

ennyit tudok ajánlani így gyorsan, privátban ha szeretnéd még tudok segíteni.

18/L

4/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak batran!

Jobbulast!

5/16 anonim ***** válasza:
14%
#5 empatia? esetleg?
aug. 13. 23:55
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Empatikus vagyok olyan emberek felé, akik megérdemlik. Ez a csaj nem empátiát érdemel, hanem seggberúgást. Jár edzeni, próbál egészségesen élni. Már jobb a kortársai 90%-ánál. Csak ennie kellene rendesen, akkor szép izomtömeg épülne rá, persze elég fedett lenne, 2 év múlva majd leszálkásít.
aug. 13. 23:58
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Te teljesen mas mozit nezel. Aludj inkabb.

aug. 14. 00:01
 8/16 A kérdező kommentje:
#7 A te "válaszod" nélkül is meglettünk volna 0% empátia, és nem veszel komolyan egy betegséget.Ez nem olyan egyszerű, ahogy "okosan" leírtad.
aug. 14. 00:05
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Fogyás után a legkönnyebb építeni rendesen izmot.
aug. 14. 00:06
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki sehítségét, kivéve #5, #7.
aug. 14. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!