A pedagógusok is sokfélék. Van ilyen is, és van olyan is.
aug. 13. 10:00
2/38 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs.
aug. 13. 10:08
3/38 anonim válasza:
Ritka ocsmány pedagógus szülőket is ismerek. Szóval nem mind jobb.
aug. 13. 10:10
4/38 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy nem. Pont a tanárok közül kerülnek ki jellemzően a legzsarnokibb szülők.
aug. 13. 10:19
5/38 anonim válasza:
Apu tanár.
Ennek az az előnye, hogy tud nekünk segíteni a tanulásban. Van esze és türelme is hozzá. Ez alatt nem azt értem, hogy a nem pedagógus szülők buták, csak nem egy osztálytársam anyukája / apukája sem tudott megoldani jópár feladatot, ezért nem lett kész a lecke. Olyan is volt, aki a harmadik példa után megunta az egészet és pofonnal fenyegetőzött. Nincs se idejük, se kedvük leülni a gyerekkel tanulni.
Hátránya a dolognak, hogy tőlünk többet vár el. Főleg mert ott tanít, ahová mi is járunk. Nem akar szégyenkezni semmilyen téren. Sem a magatartásunk, sem pedig a tanulmányi eredményeink miatt.
aug. 13. 10:20
6/38 anonim válasza:
Én akiket ismerek (2 tanárnő barátnőm van) szerintem átlag felett jobb szülők mindketten.
Aztán lehet, hogy nekem nagyon lent van a szint, mert az én szüleim borzalmas szülők voltak:(
Visszatérve a tanárokra, szerintem azon a főiskolán/egyetemen amit tanultak (pszichológiára, pedagógiára gondolok), az nem múlik el nyomtalanul, szerintem már rutinból beépítik a saját gyerekeik nevelése során, én így gondolom.)
aug. 13. 10:23
7/38 anonim válasza:
Nem. Volt több olyan osztálytársam is, akinek egyik szülője tanár volt. Hát, nem lettem volna a gyerekük.
aug. 13. 11:06
8/38 anonim válasza:
6: rutinból sokan még a munkájukba sem tudják beépíteni. Nagyon sok olyan tanár van (nekem is sok ilyen volt) akinek semmi érzéke (vagy kedve?) se a tanításhoz, se a gyerekekhez. Sokan kifejezetten élvezik, ha megalázhatják a gyerekeket.
aug. 13. 11:08
9/38 anonim válasza:
Az én szüleim tanárok voltak. Ridegek. Az anyám idegbajos mindenen, zsarnokoskodott. Amint tehettem elköltöztem. A vicc, hogy nem tanítottak külön, lehülyéztek, nem volt türelmük hozzám.
aug. 13. 11:13
10/38 anonim válasza:
Nagyszüleim pedagógusok voltak. Nem voltak jobbak a "sima" mezei melósnál. El is váltak, onnantól mamám nevelte nyomorba a tanári fizuból a két gyereket. A stílusukról ne is beszéljünk. Papámtól konkrétan sokan gyomorideget kaptak, mamám meg úgy tudott káromkodni, hogy egy fociedző ahhoz képest semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!