Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó, hogy egy szülő nem...

Miért jó, hogy egy szülő nem engedi a lányának, hogy a barátjánál aludjon, mikor tudja, hogy a lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
Ezzel csak azt éri el, hogy a lánya hazudni fog neki, még nem fog neki semmit elmondani
aug. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
72%
Jah felőlem le is feküdhet vele napközben de akkor sem fogom a 14-16 kislányomat elengedni a kanjához, amikor is ugye még nem tudom hány fuckboyal lesz nagyon szerelmes, ahogy a kis fboyokat sem fogom fogadni folyamatosan
aug. 12. 17:02
 32/51 anonim ***** válasza:
69%
Volt már ez a kérdés valamelyik nap, nem?
aug. 12. 19:07
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
Többször is. Éretlen a lányka, de szexelni tud.
aug. 12. 19:10
 34/51 anonim ***** válasza:
79%
Hát vagy lehet egy recskazo hülyegyerek akinek ez a beteg fantáziája..
aug. 12. 19:12
 35/51 anonim ***** válasza:
40%
én 17 évesen aludtam először a barátomnál. a felsőbb évesek szalagavatója után aludtam először nála. apámék azért engedték ezt mert előtte másfél héttel ünnepeltük a szülinapomat és a barátom valahogyan (valszeg idegességből) de megette a hal bőrét és túl zsíros volt neki és szétokádta apám papucsát az udvaron. akkor mondtam hogy jó sz.rul fest, aludjon itt és apám is beleegyezett. rá másfél hétre aludtam én ott nála. ekkor már én sem voltam szűz, erről nem tudom hogy akkor szüleim tudtak-e róla. párom akkor volt 17 (egy évvel idősebb amúgy, csak nem töltötte be a 18-at).
aug. 12. 20:03
 36/51 anonim ***** válasza:
60%

Milyen érzés már hogy a gyereked aki lehet már technikailag "fiatal felnőtt" de még gyerek a másik szobában szexel egy sráccal akivel valószínűleg pár hét múlva együtt se lesznek?

Ha annyira akarják, megoldják, szerintem akkor már jobb, ha engedik nekik a normális helyet, időt rá..

aug. 12. 20:39
 37/51 anonim ***** válasza:
35%

36

Itt jönne képbe a nevelés. Ha a gyereknek sikerült volna megtanítania hogy ez így nem oké akkor nem lenne gond.

Neki nem sikerült, már ez a 3. Ilyen kérdés.

És egyébként hol a határ? Már azzal baja van ha a szülő a saját házába nem enged be mindenkit.

Következő kérdések:

Miért nem engedi anya hogy nálam aludjon a pasim mindig?

Miért baj ha pár napra nálunk marad?

Miért baj ha főznie kell rá?

Miért baj ha mást viszek haza,neki nem mindegy? Eddig is megengedte.

Első lépésben meg kéne értenie hogy ő még kiskorú legalábbis 18 év alatti és a szüleié a lakás és ők döntenek. Ha olyan nagy a szerelem ezt is kibirják.

aug. 12. 20:54
 38/51 anonim ***** válasza:
46%
Le lehet pontozni, de mikor én 16 voltam, én is aludtam az akkori barátomnál és fordítva is. Segítettek fogamzásgátlót is szednem. Majdnem másfél évig vele voltam, nem vittem haavonta másikat...
aug. 12. 21:01
 39/51 anonim ***** válasza:
21%

"Segítettek fogamzásgátlót is szednem."

A lehető legkárosabb 👍

aug. 12. 21:11
 40/51 anonim ***** válasza:
67%
39, a nem kívánt terhesség nagyobb probléma, mint egy gyógyszer, ami jól választott, od orvos álltal. Azóta eltelt 14 év, szültem kettő gyereket, semmi bajom, köszöntem..
aug. 12. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!