Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó, hogy egy szülő nem...

Miért jó, hogy egy szülő nem engedi a lányának, hogy a barátjánál aludjon, mikor tudja, hogy a lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
Ezzel csak azt éri el, hogy a lánya hazudni fog neki, még nem fog neki semmit elmondani
aug. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
72%

Miért nem különböztetik meg a hozzászólók a kiskorú és a nagykorú korosztályt? Nagyon nem mindegy.

Ráadásul a kérdés nem arról szól, hogy a lány viszi a szülei nyakára a partnereit, hanem ő alszik máshol. Jó lenne helyesen értelmezni a kérdést.

aug. 12. 16:24
 22/51 anonim ***** válasza:
74%

21

Nyilván azért, mert a kérdés sem különbözteti meg. Amúgy meg a nagykorú lánynak nem kell engedélyt kérnie ahhoz, hogy máshol aludjon. Sőt, otthon se kell élnie.

aug. 12. 16:27
 23/51 anonim ***** válasza:
93%

Mert képes minden nap feltenni ezt a kérdést, és nem veszi, hogy 15 évesen ez miért nincs rendben.

Ha nincs ennyi esze, szexelni se legyen.

Ezért.

aug. 12. 16:33
 24/51 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a kérdést ma már láttam más formában: a kislány 15 éves, már szexelt a pasijával, ezért elvárná, hogy engedjék meg hogy a srác ott aludjon nála.

A szülő helyében én sem engedném. Nem azért, mert akkor szexelnének - ennyire én sem vagyok naiv, hanem azért, mert nem fogom kerülgetni más gyerekét állandóan, és mert 15 éves leánynál ne aludjon ott a barátja. Majd ha betöltötték a 18-at, hozhatja a pasit. Pont.

aug. 12. 16:36
 25/51 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem vagy képes elfogadni a nemet és már harmadjára írod ki ezt a kérdést akkor a szexhez se vagy elég idős.
aug. 12. 16:40
 26/51 anonim ***** válasza:
21%

18 évesen hozhatja, 18 év alatt csak akkor ha elég érett a lány gondolkozása.

Kérdező már 10x kiírta szóval , neki nem

aug. 12. 16:44
 27/51 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom miért vannak itt felizgulva sokan erre a betöltött 18. életévre, egy picit nevetséges, de mindegy. 17 éves, és 364 naposan még nem szexelhetnek, de 18 évesen, és 1 naposan simán. :D :D :D
aug. 12. 16:51
 28/51 anonim ***** válasza:
73%

17 éves kora felett jöhet a pasija.

14-16 éves félig gyereklányoknak viszont nem kell hazahordani az aktuális szerelmét éjszakára, mert nem átjáróhàz vagyunk.

aug. 12. 16:52
 29/51 anonim ***** válasza:
60%

27

Nem a szex volt a kérdés

aug. 12. 16:52
 30/51 anonim ***** válasza:
24%
27-es, értelmező olvasás. Nem az a gond, hogy szexelnek.
aug. 12. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!