Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó, hogy egy szülő nem...

Miért jó, hogy egy szülő nem engedi a lányának, hogy a barátjánál aludjon, mikor tudja, hogy a lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
Ezzel csak azt éri el, hogy a lánya hazudni fog neki, még nem fog neki semmit elmondani
aug. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
85%

"...de 18 felett már nincs a szülőnek beleszólása"

Abba még 60 éves korában is lesz beleszolasa a szülőnek, hogy az ő lakásába ki és mikor jön fel, vagy alszik ott

aug. 12. 15:59
 12/51 anonim ***** válasza:
67%

"18 felett már nincs a szülőnek beleszólása."

Igaza van a 11-esnek és az előttem szólóknak.

Egyrészt az ő lakásba azt enged be akit ő akar. Másrészt "mire jó?" Miért kéne mindent megengedni csak azért mert már szexeltél?

aug. 12. 16:04
 13/51 anonim ***** válasza:
62%
A kedves lepontozót kérdezném: hozzád bárki bármikor mehet? Hotelt üzemeltetsz, vagy a gyerek diktálja a szabályokat a te lakasodban? 11. vagyok
aug. 12. 16:07
 14/51 anonim ***** válasza:
71%
A hotel és a hozzánk nem jöhet senki aludni közt akkora a különbség, hogy ha el tudnám zongorázni, én lennék a Fischer Annie. Kedves kérdező fórumtárs.
aug. 12. 16:08
 15/51 anonim ***** válasza:
84%

Mert feltem es nem azert mert szexelni fog! Hanem attol h ugy fog h kenyszer alatt. Es nem tudom haza e tud jonni vagy hivni ha baj van.

Amint latom h rendesen ki tud allni magaert es az erdekeiert nem lesz gond mehet...

Amig mindenkinek ihent mond mindenre adsig nem. Leven nem akarom h traumatizalodjon egy rossz azex miatt

aug. 12. 16:09
 16/51 anonim ***** válasza:
23%

14

Zongorázd. Előtte azért fejtsd ki, pontosan miért is pontoztál le. Sehol nem volt említve hoyg senki nem alhat ott. A kommentben az szerepelt, ha 60 éves q gyerek is a szülő dönti el, ki alszik az ő ingatlanában.

aug. 12. 16:11
 17/51 anonim ***** válasza:
80%

Itt nem arról van szó, hogy a szülő nem akarja, hogy NÁLA jöjjenek össze a fiatalok egy kis légyottra, hanem azt akarja megakadályozni, hogy a lánya máshol aludjon. Nagy különbség.

18 felett semmi köze hozzá. Írtam már, hogy ezek inkább a maradiak, akik mások véleményétől tartanak. Pl. leskelődő szomszédságtól, azok mit gondolnak, stb. Pedig egészséges ember nem törődik azzal, mikor jön-megy a szomszédja, vagy mit szól a szomszéd ehhez.

aug. 12. 16:11
 18/51 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos nem tudok zongorázni.
aug. 12. 16:12
 19/51 anonim ***** válasza:
68%

14.

Hol írta hogy senki nem jöhet?

Ha senki nem jöhet azt is a szülő dönti el akkor is ha nyavog a gyerek. Egyébként nagy különbség hogy egy rokon vagy barát, vagy valaki aki éppen digja a gyereked.

aug. 12. 16:16
 20/51 anonim ***** válasza:
85%

Én azért nem engedném mert sok lányt láttam hogy a megengedő szüleik szívtak folyamatosan, volt olyan lány aki évi 5 különböző fiút vitt haza, az évek során 20-at is elérte. Aztán mindig panaszkodtak hogy fiúkat szolgálni kell mosni főzni rájuk, végül a következő hónapba vagy hónapok múlva kezdődik előlről megint egy idegen a házba, aztán lehet kerülgetni a fürdőben stb

Tiszteletlen stb.

Nekem nem lenne gond ha látnám hogy a lány életképes és nem egyik fuckboy dobálja a másiknak, mondjuk évek óta együtt van vkivel oké persze jöhet hétvégére egy nap. De nem az hogy oda költözik vagy x.ik örök szerelem pasi az évben már...

aug. 12. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!