Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó, hogy egy szülő nem...

Miért jó, hogy egy szülő nem engedi a lányának, hogy a barátjánál aludjon, mikor tudja, hogy a lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
Ezzel csak azt éri el, hogy a lánya hazudni fog neki, még nem fog neki semmit elmondani
aug. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
53%
Mert nem akarja ,hogy 16 évesen tolja a babakocsit azért
aug. 12. 14:46
 2/51 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kérdés az, amire csak a lány szülei tudnak választ adni.
aug. 12. 14:47
 3/51 anonim ***** válasza:
32%

Mert korlatoltak

Azt gondolják a fsz csak sötétben áll

aug. 12. 14:52
 4/51 anonim ***** válasza:
24%

"Ezzel csak azt éri el, hogy a lánya hazudni fog neki, még nem fog neki semmit elmondani"

Akkor a gyerek nem tiszteli a szülőt.

Nincs kommunikáció, nincs semmi. Lehet nem tetszik de majd ha felnőtt leszel akkor azt viszel az ágyadba akit akarsz.

Ezt a kérdést egyébként mostanában mindig felteszik.

aug. 12. 14:53
 5/51 anonim válasza:
62%
Nem értem, hiszen a fasz nappal is feláll.
aug. 12. 15:13
 6/51 anonim ***** válasza:
65%

Mert ő nem szeretne egy idegent kerülgetni a saját otthonában és úgy van vele, hogy nagy eséllyel a fiú szülei se szeretnék.

Mert tizenévesen a párkapcsolatnak nem kell hogy része legyen az együtt alvás.

Mert nem szeretné hallani, ahogy egymásnak esnek és úgy gondolja, a másik szülő se szeretné ezt.

Lehet lepontozni, a véleményem az enyém, nálam ezé lettek volna az indokok, ha a 14-16 éves lányom áll elő ezzel a kéréssel.

(A gyerekem 21, nálunk laknak a barátjával)

aug. 12. 15:49
 7/51 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi idős a lány?
aug. 12. 15:51
 8/51 anonim ***** válasza:
85%
Az utóbbi pár napban több ilyesmi kérdés volt, ott 15-16 évesek a lanyok
aug. 12. 15:53
 9/51 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudjuk, hány évesről van szó. Egy 14 éves esetében érthető, de 18 felett már nincs a szülőnek beleszólása. Ha az utóbbi eset áll fent, akkor nagyon maradi szülőkről lehet szó, akik azt hiszik, korlátozhatják a lányuk nemi életét, vagy még az is érdekli őket, mit szól a hülye, kotnyeles szomszéd.
aug. 12. 15:56
 10/51 anonim ***** válasza:
65%

Őszintén, ki szeretné kerülgetni a lakásban?

Milyen érzés már hogy a gyereked aki lehet már technikailag "fiatal felnőtt" de még gyerek a másik szobában szexel egy sráccal akivel valószínűleg pár hét múlva együtt se lesznek?

Nyugodtan le lehet pontozni engem is de én úgy vagyok vele ez a tiszteleten múlik

Én tiszteletben tartottam a szüleimet és nem vittem haza senkit.

aug. 12. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!