Milyen gyereket szerettél volna - és milyen gyereked lett?
Figyelt kérdés
És mekkora a különbség az elvárt és a megvalósult helyzet között, illetve miben, milyen vonatkozásban érhető tetten leginkább az eltérés?aug. 11. 23:19
21/22 anonim válasza:
Nem volt elképzelésem, nem gondolkodtam ezen. Volt nekem is olyan, hogy na ilyen kislányt szeretnék, mint akit láttam valahol, kedves szöszi bájos, de csak átfutott az agyamon.
Végül kedves szöszi bájos kislányom lett.
Testvérnek pont ilyet akartam, ketten tudjanak játszani, gyakorlatilag természetesre vettem, hogy nekem ilyen gyermekem lesz mind. Hát amikor megtudtam, hogy kisfiú, sokkot kaptam, mit kezdjek egy fiúval, nincs a környezetemben fiú, hogy fogom nevelni, mivel másabb stb. Ő az ellentettje a lányomnak, ugyan szöszi, de fiúsan durva, nincsenek is jóban sajnos.
22/22 anonim válasza:
Szerencsére nem voltak elvárásaim, mert buddhista vagyok. De jó is így, mert autista lett a lelkem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!