Milyen gyereket szerettél volna - és milyen gyereked lett?
Értelmezhetetlen kérdés. Hogyan lehetne elvárni, hogy egy gyerek ilyen és ilyen legyen? Mindenkinek más a személyisége, azonnlegfeljebb finomítani lehet szeretettel, türelemmel.
Ha valamit elvárunk, és az nem olyan, onnantól csak negatív érzések lesznek mindkét félben.
Nem akartam, 2 lett.
Az elsőnél fel sem merült, hogy lány is lehet, teljesen kizártnak tartottam, erre...
A 2. fiú.
Gondolhatod.
Ugyanaz, mint a 7-es válaszoló, annyi különbséggel, hogy két fiam lett. A nagyobb, ha nem hasonlítana rám, azt hinném, elcserélték a kórházban. Egyszerűen szöges ellentéte mindennek, ahogy élünk. Beszélgetni is alig tudok vele, mert felidegesít a világnézete.
A kicsi viszont minden képzeletemet felül múlja. Iszonyat büszke vagyok rá minden téren és imádom a társaságát.
Ezt én így sosem mondanám nekik és nem is éreztetem. Igyekszem azt mutatni a nagy felé is, hogy büszke vagyok rá, de nagyon nehéz.
Egy egészségeset szerettem volna, neme mindegy volt. Egy lányom lett. Egészséges. Gyönyörű. Gimnazista. Eleven, meg mindig olyan gyerekes számomra. Tele van huncutsaggal. Imádom.
Viszont komolyan veszi a jövőjét, bár pontosan még nem tudja, mi szeretne lenni, de bármi is legyen, csak boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!