Anyám gyerekként kezel? Mit gondolsz róla? Jobb lenne elköltözni?
Nem érzed jól magad otthon, mert gyerekként kezelnek, de az ösztöndíjadat az aktuális pasid kocsijának a felújításába fekteted, ahelyett, hogy elköltöznél (akár egy szobába).
Nos, azért kezelnek gyerekként, mert egyelőre az is vagy, hiába töltötted be a 18-at.
Magyarul a PASIDNAK van egy autója, amibe te adod a pénz felét, aztán csodálkozol hogy anyád megkérdezi, ez mi?
Én sem örülnék, hogyha a papíron felnőtt lányom az épp aktuális csávója kocsijába, motorjába, házába invesztálná a pénzét.
És igen, nem is értem, mit vártál, majd ő rendezi az orvosi számláidat, meg kísérget? Miért tenné? Felnőtt nő vagy (max papíron).
7
Nem, nem közös autó. Csak addig "közös", amíg jóban vannak. Bármi vbita, szakítás esetén az a pasi kocsija, mert jogilag az övé. A csaj sehol nem szerepel a tulajdoni lapon.
Nem vagy korlátozva. Oda mész, ahova akarsz. Hogyan merült ez egyáltalán fel benned?
És ja, én sem örülnék, ha a pasid autójába ölnéd a pénzed.
Hova akarsz költözni ösztndíjból, amikor azt is utazásra és a barátod autójára költöd? A pasidnak is fontosabb az autója, minthogy veled összeköltözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!