Ezt anyám hogyan értette?
Régebben ducibb kislány voltam. Az osztálytársaim malacnak csúfoltak, persze ez nem esett jól. Ekkor lehettem olyan 7-8 éves. Anyám kitalálta hogy akkor ő nekiáll diétázni és nekem is diétáznom kell. Semmi péksüti, semmi normális liszt/cukor, csak NorbiUpdate termékeken éltünk. 11-12 éves koromban apám azt mondta hogy én egy dagadt kövér lusta disznó vagyok, mert a felnőtt férfiaknak szánt biciklire féltem 150 centisként felülni. Sokat estem vele, egy idő után emiatt nem használtam és ezen kiakadt. Ezek után evészavaros lettem. Mostanra (18 éves koromra) gyógyultam nagyjából ki belőle.
Mostanra lett egy egészen jó alakom. Van egy kis pocakom, azon még dolgozom. Szép hátizmom van, egész vékonyka lábaim. Nemrég ismerőstől kaptam ruhákat és volt köztük egy pár csípőnadrág is. Ma az egyiket felvettem, elmentem benne itthonról. Amikor hazaértem anyám mondta milyen furán áll a nadrág. Szerintem nem állt furán, sőt egész jól, jobban mint a szeretett magasderekú nadrágjaim. Mondom neki biztos azért mert egy kicsit nagy rám a nadrág.
Tudni illik anyukám nem tudott lefogyni (amikor én is diétáztam 8 éves koromban) és azóta is b*sztatja őt ez, de ennek ellenére nem kezd semmit sem. Nehezebb fizikai munkát is végez, túl van 2 terhességen is. Folyamatosan piszkál, mint ugye ez a nadrágos eset is. Van olyan amikor a hajamat szólja le, vagy éppen ha az arcom pattanásos.
Szerintetek féltékeny lehet?
Szerintem csak rosszindulatú...
De nagyon
Ne figyelj rá,gondolom azon az elven él ha neki szar másnak is legyen az!
De ne hagyd
Már nem tudja azt mondani hogy kövér vagy, így máshol próbál fogást találni :/
Gratulálok a fogyáshoz, nekem még folyamatban :D
Én nekem ebben a nadrágos kijelentésben nem látszik semmi rosszszándékúság.
Az én anyukám is csesztetett tini koromban nagyon sok mindenért, pl. Pattanások, öltözet (rockos voltam és fiús, neki nem tetszett, aztán csak úgy magamra kaptam valamit de az se volt jó úgy), hajam is milyen stb.
De csak néha éreztem úgy hogy ez már nekem sok és ne szóljon már bele, sosem öltözhettem úgy ahogy akartam mert mindig engedtem neki hogy mit mond. Sosem elhettem ki magam, aztán idővel már túl idős is voltam ahhoz hogy lazadjak.
De utólag azt kell mondjam hogy rá kellett volna hallgatom, mert felnőtt fejjel ahogy elkezdtem úgy csinálni ahogy régen ő mondta (csak most magamtól, később rájőve hogy pont azt csinálom véletlenül mint ami miatt folyton vitáztunk), sokkal jobban éreztem magam, és még a fiúk is elkezdtek utánam nézni, ami egész 22 éves koromig totál kimaradt, egyiket se izgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!