Nevelőapa és tinédzserlány kapcsolata ? Ti is álltok a kettőjük közti, kinek van igaza kérdésnél ?
Figyelt kérdés
Ilyen fajta kapcsolat biztos csak nálunk van..tuti nincs még egy ilyen férfi...6 éves kora óta ismeri a lányomat ( elváltam az apukától ) neki is van gyereke de nincs kapcsolata vele. Eleinte jónk éreztem ezt a nevelőapa- gyerek kapcsolatot, igazából játszott vele, figyelt rá,érdekelte ami vele történik, de igazából az enyémek voltak a lányommal kapcsolatban a nagyobb döntések, habár ezeket is meghallgatta és képben volt. Eddig ez így rendjén is van. Aztán ahogy eljött a tinédzserkor akkor vettem észre dolgokat amit így nehéz megfogalmazni, inkább leírok egy esetet. Nyár és medencébe játszás a gyerek bent a férjem kívülről egy vízipisztollyal locsolgatja a bent játszó unokáimat is ...normális...erre a gyerekem kiszól,hogy ne a szemembe ..de olyan durva tinédzseresen....erre persze a férjem, bocsánat és leteszi a pisztolyt és elmegy duzzogni...hogy ő nem a szemét locsolta...És itt jön az amitől kikészülök...ez tart 4-5 napig és ilyenkor nem szól a gyerekhez...mert ő megvan bántva...ha előveszem hogy nincs igazad és stb. akkor rám is duzzog....és mint egy gyerek azt csinálja. Másik eset szól neki,a gyerek mondjuk úgy nem hallja...erre megint megsértődik....és ugyanez a forgatókönyv.És lassan minden héten ez van...én ezt lassan nem is bírom.Én nem akarok ilyen életet, én nyugodt életet akarok magamnak, pont elég volt az első házasság,hogy majdnem ilyen volt...amúgy jó lenne a kapcsolatunk és látom hogy amúgy jót akar meg ilyesmi...csak valamiért ezt nem tudja kezelni. Ha én beszélek erről hosszabban vele, nem vagyunk előrébb, makacs ebbe a témába és ha nagyon nagyon erősen nyomom akkor elmegy ( mert azt hiszi azzal megold mindent ) itt az a baj,hogy én lelkileg ezeket már nehezen viselem...ő neki a gyerekkora nem volt jó ( apukája verte ) anyukájával nem jó kapcsolata van...tehát példa az nincs.júl. 31. 18:30
1/43 anonim válasza:
Igazából sajnos túl sokat nem várhatsz tőle, mivel nem az ő lánya, csak szívességből foglalkozik vele valamennyit. Nem is várható el, hogy minden a toppon legyen. A probléma okát lenne jó kideríteni. Visszaszólhatna ő is a lánynak, ha úgy érzi, neki volt igaza. Veszekedni sem lenne tilos, még mindig jobb lenne, mint dzuzogni.
2/43 A kérdező kommentje:
2/2 dehogyis.....ez teljesen más...fél mint egy gyerek...mindig azt hiszi megbántják...dehogy szexuális...attól is fél, én kezdeményezek...:) :)
júl. 31. 18:42
3/43 anonim válasza:
Off
Most akkor tini a lányod vagy felnőtt? Merthogy unokák is valahogy képbe jöttél..
4/43 A kérdező kommentje:
4 gyerekem van, az egyik már 31 , 28, 26 és 14
júl. 31. 18:49
5/43 anonim válasza:
Szóval akkor belelövi a lányod szemébe a vízipisztolyból a vizet és mikor le van érte tolva még ő duzzog, mint egy óvodás kislány? A 31 éves gyerekedből kiindulva 50+-osak lehettek, de a rossz gyerekkorát olyan szinten nem sikerült kipihenni, hogy az ágyban is kifekszik, mint egy tengeri csillag és akkor van csak valami, amikor ráfekszel? Te ezt hogy a picsába bírod? A rossz gyerekkor nem mentség mindenre. A nála harmad annyi idősebb gyereked felnőttesebben viselkedik ez meg megrekedt egy 5 éves szintjén. Meg is értem, hogy eleged van már a hisztizésből. Hagyd ott a picsába
6/43 A kérdező kommentje:
5/5 pont így van ahogy írod...csak ő még nem érte el az 50...szóval ezek vannak...igen én is gondolkozom ezen, viszont tényleg vannak jó oldalai...amúgy tényleg. nagyon nehéz....
júl. 31. 19:02
7/43 anonim válasza:
Mi nagyon nehéz? Megtanítani a hisztis kishercegnőnek, hogy emberekkel hogy kommunikálunk? Megtanítani neki, hogy ha hozzászólnak, ne eressze el a füle mellett?
8/43 A kérdező kommentje:
7/7 akkor azt mondod a férjemnek van igaza?
júl. 31. 19:15
9/43 anonim válasza:
Gondolom anyuka nem talál magának már mást és ragaszkodik a kanhoz, inkább eltűr minden hulyeseget, csak ne maradjon egyedül. Sok nő van így.
10/43 anonim válasza:
8 azt tud hülyére venni, aki hagyja neki. Ha egy kis eszed van, lelépsz és örülsz neki, hogy 4 gyereket sikerült már felnevelni, nem kell egy, aki élete végéig a kisgyerekedként viselkedik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!