Inkább nem kommentelek facebookon, mert a szüleim is látnák és mivel szex-el kapcsolatos a téma, ciki lenne, ilyenkor te mit teszel?
1. opció: Nem kommentelsz, engedsz annak az érzésnek, hogy ciki, és ez miatt nehogy már meglássák, és erről beszéljetek később
2. opció: Leszarod, és azon fogsz, agyalni, hogy lehet majd fél év múlva felhozzák, hogy te akkor oda kommenteltél
3. opció: Csinálsz egy új facebookot, amibe a szüleid nincsenek benne és szabadon kommentelgethetsz, gyakorolhatod az önkifejezést
Egyébként már egy ideje visszaköltöztem hozzájuk, és a mentális egészségem, sokszor van rottyon ez miatt, lehet ez a gond, de tervezek elköltözni
20-as
nem értem
itt nem arról van, szó, hogy van bennem egy feszültség, hogy a facebookon a szexről beszéljek, hanem arról, hogy ha éppen van egy poszt amiben megemlítik a témát, akkor én azért nem fogok hozzászólni, mert akkor ők is meglátják
ez a különbség.. te kisarkítod a témát, és meg csak azt mondom, hogy azért fogom elkerülni az e téren való önkifejezésemet, mert van ez az érzés bennem amit ők kreáltak a prűd hozzáállásukkal
21.. Nyilván még ez is megoldás
még a 20-as hoz
Nem is feszültség van bennem, hogy erről beszéljek online, hanem egy blokk inkább az jobb szó rá, hogy amíg ők potenciálisan szemtanúi lehetnek e személyiségem e téren való önkifejezésének, addig én veszélyeztetve érzem magam
Érted a problémát?
Nem a szexről beszélni gáz, hanem azt leírni vagy kimondani, hogy “ez miatt” meg “az miatt”. Egy mondatot nem tudsz rendesen leírni, akkor miért érzel kényszert a kommentelgetésre?!
Nem mellesleg minden kapcsolat alapja a kommunikáció. Igen, a szülő-gyerek kapcsolatban is első helyen áll. Tessék velük beszélgetni erről, nem pedig erősíteni a tabut.
Viszont mindenek előtt vedd elő szépen a nyelvtan könyvedet és gyakorolgasd az anyanyelved. Kérlek szépen.
Kérdező, csinálj egy kamu Facebook profilt, és arról kommentelj, akkor nem kell ezen izgulnod.
Nem hiszem, hogy ez az egyetlen gond a szüleiddel való kapcsolatban, költözz el mielőbb, mert ahogy írtad, hogy tervezed is. Saját érdekedben. Ennyi. Az, hogy prűdek voltak a szüleid, nem tudod megváltoztatni. Velük úgysem tudod ezt megbeszélni, hiába javasolja bárki, akár a pszichológus. Sosem fogsz tudni erről velük beszélni, ők ilyenek, sajnos ez van.
Dolgozz azon, hogy ha neked lesznek gyerekeid, te ne kövesd el ugyanezt a hibát.
(Én is láttam a posztot, direkt nem linkelem ide be, hátha a saját neveddel már alá kommenteltél azóta. Fő az anonimitás)
25.-ös, pont nem kommenteltem ez miatt.
Nem, más gond is van, de sztem ez a legnagyobb, alapvetően, az, hogy amíg nem elég nagy a problémád addíg nem foglalkozz vele mentalitás.. majd amikor már annyira nagy lesz ,hogy öngyilkos akarsz lenni, akkor meg menj el pszichológushoz, hogy jobb legyen.. kb, ők így gondolkodnak
26 Nem, hogy jön ez ide?
Hát ne haragudj meg de nagyon hülye vagy kérdező, ha ennyi miatt Te öngyilkos akarsz lenni ráadásul úgy, hogy elmondásod szerint jársz pszichológushoz
Nagyon nem látszik meg, hogy járnál különben ennyire nem löknél be ekkora egetrengető hülyeséget
Hát erre a baromságra nincs is mit, amit le írtál, inkább Te tolod keménybe öngyilkosság
Az g*ci kemény, ennyire hivatkozva
Ajánlom komolyan keress egy pszichológust és ne hazudd, hogy van, mert látszik, hogy nincs, ott tényleg baj van, ha ennyiből szerinted idő múltával öngyilkosság lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!