Inkább nem kommentelek facebookon, mert a szüleim is látnák és mivel szex-el kapcsolatos a téma, ciki lenne, ilyenkor te mit teszel?
1. opció: Nem kommentelsz, engedsz annak az érzésnek, hogy ciki, és ez miatt nehogy már meglássák, és erről beszéljetek később
2. opció: Leszarod, és azon fogsz, agyalni, hogy lehet majd fél év múlva felhozzák, hogy te akkor oda kommenteltél
3. opció: Csinálsz egy új facebookot, amibe a szüleid nincsenek benne és szabadon kommentelgethetsz, gyakorolhatod az önkifejezést
Egyébként már egy ideje visszaköltöztem hozzájuk, és a mentális egészségem, sokszor van rottyon ez miatt, lehet ez a gond, de tervezek elköltözni
Eleve miért kell kényszeresen kommentelgetni???
Van ilyen ismerősöm, ő minden szrt kipakol és minden ismerősének kommentel valamit. Rettenet idegesítő az ilyen ember :D
A poszt nem konkrétan a szexről szól, hogy hogyan rakd be, meg hasonlók, hanem mint mondtam, arról, hogy milyen család fejlődik ki annak minőségétől
itt arról van, szó, hogy visszafogod e magad az miatt, hogy kifejezd magad, mert, hogy a szüleid látnák?!
Itt ez a problémám, úgy látszik ez a fal mindig meg lesz közöttünk, amíg érzelmileg elég messze nem kerülünk egymástól
Ez nem kifejezés az a baj, amit Te el kezdtél.
Ha nem kaptál szexuális felvilágosítást, akkor szólj róla, hogy beszélgetnél és beszélgetned kell róla, mert úgy érzed nem kaptad meg.
Szólj a szüleidnek, ha e-miatt érzed kényszeresnek, hogy egy ilyen poszthoz, -amiről feltételezem fingod sincs- oda írj
Ilyen ügyekbe csak mert eléd kerül ne akarj belefolyni úgy, ha semmi vagy kevés a rálátásod, mert abból lesz cikiség igazán.
Az önkifejezést meg le szarnám mit szólnak a szüleim, mert Magamnak csinálom, Én fejezem ki Magamat, benne van már Magában a fogalomban, de ez nem így megy, hogy Facebook posztok alatt fejezem ki Magam.
Rajzolj, járj el normál koncertre, zenélj, vezess vlog-ot vagy valami, de ne ilyenekbe szagolj bele, amiről fogalmad sincs.
És a fal addig lesz meg köztetek, ameddig Te fel nem állsz és oda nem mész, hogy anya, erre van szükségem, úgy érzem nem kaptam meg, hallgass meg és segíts.
hát haverokkal ,pszichológussal, át tudom ezt beszélni ismeretlenekkel, mindenkivel, csak velük nem
nem arra van, szükségem, hogy tanuljak bármit is tőlük lol, nem ennyi idősen
csak az amit ezzel a viselkedésükkel okoztak 12-13 éves korom óta, azt valahogyan visszafordítani felnőtt korban, a velük való viszonyulásomat
de nem tudom, hogy ezt lehet-e egyáltalán
"hanem mint mondtam, arról, hogy milyen család fejlődik ki annak minőségétől"
Hát ilyen alapon gyerekekről sem szabad beszélni?
De Te mire fel akarod Őket megváltoztatni meg visszafordítani, ha le akarsz lépni és le szarod kb a fejüket?
Meg nem tanulsz Tőlük, nem beszéled meg?
Akkor Te ne intézkedj lol, akkor éld a saját életed azt hagyd Őket békén, ha el baszta akkor el baszta, Te mit akarsz így ezzel fordítani, ha eleve le szarod és le akarsz lépni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!